כמה שווה הציוד

• פותח הנושא adia
  • פורסם בתאריך

adia

New member
כמה שווה הציוד

גוף ניקון F501 עדשה 70-210(4-5.6) 35-70(2.8-3.6) שתי העדשות מקוריות של ניקון רוצה לעשות TRAEDE ולא יודע פחות או יותר מחירים. תודה

FlyFoto

New member
גש לאתר KEH

חנות המתמחה בציוד צילום יד שנייה, ותזין את החלקים שלך.

FlyFoto

New member
זה שווה אותו הדבר בארץ או בחו"ל

האתר הזה פשוט מאפשר לך לקבל הערכה online. אין אתר בארץ שנותן את זה (פשוט תמיר את הדולרים לשקלים). אם אתה רוצה לקבל הערכה בארץ, אני מציע שתיגש לחנויות המתמחות ביד שנייה, שמספר לא מועט מהן ניתן למצוא בסוף אלנבי, בכיוון מגדל האופרה.

FlyFoto

New member
מה ניסית, ומה אין אפשרות ?

אני אישית לא יודע להגיד לך כמה עולה הציוד הזה, אבל הפניתי אותך לשני גורמים שיכולים - או האתר, בו אתה יכול לקבל הערכה תוך שתי דקות מביתך החמים, או לגשת לחנויות. לא מובנת לי מטרת ההתעקשות.

adia

New member
האתר לא נותן לי

את הדגמים שיש לי,כנראה שהם "ישנים" מדי. ודבר נוסף חנות בת"א רחוקה לי,ואני רוצה להגיע עם מידע מוקדם. בכל אופן תודה על ההשתדלות.

הכל שם

האתר www.keh.com הוא החנות המקוונת הגדולה ביותר לציוד צילום יד שניה. חיפוש העלה כי הציוד שלך,אם הוא במצב 'כמו חדש' - שווה 500$ -כשמוכרים אותו שם : הגוף,189$ עדשת70-210 215% עדשת 35-70 94$ (יש כמה סוגים-מצרפת קישור לדף העדשות,תוכל לבדוק בעצמך - הכל נמצא ברשת - רק צריך לחפש) http://www.keh.com/shop/product.cfm?bid=NA&cid=07&sid=newused&crid=5760587 במצב 'מצוין' הם מורידים בערך 50$ לפריט . יש שם טבלה של 'איך מדרגים לפי מצב' - חשוב - בדיוק כמו שמסתכלים על 'מכונית יד שניה',להבדיל. (הצעות המחיר הן מגוחכות ,ואם היית מעלה היית מקבל משהו כמו 3\2 מזה. כי מביאות בחשבון את הרווח של החנות-לא שווה ולא רלוונטי,למשל על גוף של EOS 3 מציעים 500$ במידה והוא חדש ומושלם: בארץ עולה חדש כ6500 ש"ח ויד שניה - מחיר גוף כזה כ3500-4000 ש"ח,פלוס-מינוס.בדיקה מקרית שלי לאור שאלה שעלתה בפורום אחר)

למעלה