כמה שאני אוהב.......

כמה שאני אוהב.......

לשכב לידך לחוש את חום גופך לשמוע את הד נשימתך להביט בקימורים עוצרי הנשימה שלך לצאת למחוזות גופך הנידחים ביותר הלוהטים ביותר המסעירים ביותר לחוש בדופק המתגבר באנחות הקטנות הניפלטות מבין שפתייך לחוש בלשוני בפיסגת תאוותך לפרפר אותך מוקש באהבה לכל אלה...שהסקס הוא אידיאולגיה לרגליהם נ.ב........ פעם ראשונה פה..... שלום לחברי הפורום שנת סקס טובה לכולכם

כמה שאני אוהבת.....

להרגיש אותך ואת גופך צמוד אליי..... נשימותייך ליד אוזניי ידייך עליי..... את שפתייך המנשקות בלהט ותשוקה..... תאווה הבשרים תאווה נפלאה.... ברוך הבא ושנת מתוקה לך חוקרת

מה תודה?????????????????????

ת ת פ ש ט
חוקרת

חוקרת......... ../images/Emo9.gif

רק שתדעי....... בבית.....אני מסתובב ערום ככה שאני ממילא פשוט..... וזה.....מה זה מעניין נ.ב תתפשטי גם את.......ויהיה מעניין......

אין כמו........

את יוצאת מהמקלחת....... גופך רטוב עדיין אני....מסיר את המגבת מיבש את הרטיבות מגופך עם לשוני המשתוללת עד שגופך רותח מבעבע

ואתה לידייי

מנגב טוב טוב את גופי, ועם הלשון מלקק כל טיפת מים ממני, עומדת מולך, ערומה כביום היוולדי, מתענגת, ונהנת,

sharonmm

New member
מתענג

מנגב טוב טוב את גופך, ועם הלשון מלקק כל טיפת מים ממנו, עומד מולך, ערום כביום היוולדי, מתענג, ונהנת,

ואני שומע אותך....

גונחת...... וזה כמו מנגינה לאוזניי ניחוח גופך המשכר טועם אותך במקומות המסעירים הבוערים הלוהטים ואני בוער לוהט את מתפתלת אני מתפתל עוד מעט נצטרך שוב אמבטיה ........

ואני רואה אותך...

את גופך הצמוד אליי את גופך החם שרוצה אותי... וגופי שרוצה אותך, נוגעים משתוקקים הגופות בוערים, הגופות במין מרוץ מיני רוצים רק לחוש את העונג... מזיעים מתשוקה. ועוברים לאמבטיה,

sharonmm

New member
להרגיש אותך

להרגיש אותך ואת גופך הרך..והחם.. את הנוזלים המתערבבים בין גופינו החמים והמעורטלים... שפתייך חושקות בי ואני בגופך..

לחוש אותך.......

את גופך, את ידייך, את לשונך, את נשיקותייך את ליטופייך, עונג מושלם.......

למעלה