כמה שאלות

e l l u s h

New member
כמה שאלות

שלום לכולם, יש לי כמה שאלות שחשבתי שכדאי לשאול גם כאן, ע"מ להבין כמה דברים. אבא שלי אובחן לאחרונה כחולה סרטן בשלב מתקדם. מאז האיבחון הוא חזר לתרגל דמיון מודרך. הצורה שהוא עושה את זה היא בכך שהוא מניח את שתי כפות ידיו על האיזור בו התגלה הגידול, ומדמיין אנרגיות עם הרבה אור שיוצאות מכפות הידיים וממיסות את הגידול. בנוסף הוא מדמיין שכשהוא נושף אויר, הוא פולט החוצה את תאי הסרטן. לאחר מספר ימים של תרגול הוא התחיל להרגיש חום בידיים ועיקצוצים באצבעות תוך כדי שהוא מדמיין את הריפוי. אני מכירה את התחושה הזו מכיוון שאני עושה רייקי, ולכן אמרתי לו שלדעתי הוא פשוט מעביר לעצמו אנרגיה. נתתי לו גם להרגיש אז זה בכך ששמתי את כף ידי מעל שלו (לא נגעתי) והוא הרגיש את האנרגיה. שלשום שמתי לב שכשהוא מסיים תרגול הוא מאוד מזיע. שאלתי אותו למה הוא מזיע ומסתבר שהוא בכלל לא שם לזה לב. גם אחותי שאלה אותו על זה ואז הוא אמר לי שהוא שם לב שההזעה היא רק בראש. כלומר הגוף נשאר יבש והראש נוטף מים. יש לי כמה שאלות: 1) מה שאני מתארת הגיוני? 2) יש לכם רעיונות איך הוא יכול לפתח את זה על מנת להעצים את האפקט? 3) מה בנושא ההזעה? זה מוכר לכם? ממה זה נובע? זה "תקין"?

אוקיי...

1. הגיוני לגמרי, אם אפשר לדבר על הגיון בתחום הזה... את יודעת, להגיון יש את המגבלות שלו... 2. ניראה לי שהוא יודע מעולה מה טוב בשבילו. מה הוא מרגיש? האם הוא מרגיש חוסר או עודף במשהו? חסר לו משהו? הוא מרגיש שזה עובד בשבילו? שיש משהו שיכול לעזור לו? אם לא, סימכי על האינטואיציה שלו והחיבור שלו לעצמו, הוא יודע בדיוק והוא מובל על ידי ההבנה הפנימית שלו. נשמע לי שהוא עושה מצויין. 3. גם אני מזיעה בזמן טיפול. אני לא יודעת בדיוק למה זה, אבל זה תמיד ככה. כנראה שזה קשור להעברת אנרגיות... גם באמצע החורף, כשקור אימים, באמצע טיפול אני מזיעה... כשתגלי מה קורה אצלו, ספרי גם לי...

e l l u s h

New member
הוא מרגיש טוב עם זה

שאלתי אותו איך הוא מרגיש בסוף הטיפול שהוא עושה לעצמו. הוא אמר שהוא מרגיש כאילו הוא התעורר משינה. הוא גם לוקח לעצמו כמה דקות כדי "להתאפס". שאלתי אם הוא מרגיש שיש משהו לא טוב בהזעה, והוא אמר שלא. מעבר לזה בני משפחה אחרים עושים דמיון מודרך מדי יום ומדמיינים את עצמם שולחים לו אנרגיות ומרפאים אותו. אני מאמינה שכל זה עוזר, ומקווה שבCT הבא כבר יראו שיפור משמעותי במצבו.

למעלה