כמה שאלות

GreatKingRat

New member
כמה שאלות

1. למה אירוסמית' לא מגיעים לארץ? הרי בטוח שאם הם יבואו זאת תהיה הצלחה (קחו את רוג'ר ווטרס לדוגמא). 2 . איפה אפשר למצוא מרצ'נדייס של אירוסמית'? (פוסטרים, חולצות, מברשות שיניים, הכל)

AeroTom

New member
1. ממש לא הייתי אומר הצלחה

הלהקה הייתה כאן בארץ ב-1994 וזו ממש לא הייתה הופעה מוצלחת...לא יותר מדי אנשים הגיעו וגם הרוב שהגיעו לא באמת הכירו את הלהקה כ"כ. אלא רק את הלהיטים הגדולים שלה. מבחינתי שום דבר לא ממש השתנה כאן לגבי הקהל בארץ. עדיין 90 ומשהו אחוז מהקהל בארץ מכיר את אירוסמית' רק עם הלהיטים הגדולים שלהם. מבחינתי זה ממש לא נחשב להכיר להקה...ככה שהופעה פה לא תהיה כזה להיט מבחינת הלהקה עצמה כנראה (ממה שהם עברו בהופעה כאן ב-94). אני אישית הייתי מעדיף לראות הופעה בחו"ל, במקום שבו יש קהל רב יותר שבאמת מכיר אותם. 2. אתה יכול לנסות באתר המעריצים AeroForce One. יש שם חנות עם כל מיני דברים. ואפשר לנסות כמובן גם את eBay, שם אפשר למצוא כל דבר שעולה לך בראש שקשור ללהקה, כמו צינצנת תרופות ריקה שהייתה שייכת לג'ואי קריימר או משהו כזה...אבל לא הכל שם יהיה כמובן דברים רשמיים כמו בחנות של AF1.

GreatKingRat

New member
אממ.. אני הייתי ברוג'ר ווטרס

ואני מכיר ממש מעט שירים של פינק פלויד (הלהיטים הגדולים) ואני בכלל לא מכיר את השירים של רוג'ר ווטרס. חבל שאי אפשר לעשות עצומה כדי להביא אותם לסיבוב של האלבום החדש שלהם (שמעתי שיוצא להם אלבום חדש עוד מעט, זה נכון?)

AeroFan

New member
כן אמור לצאת

אחרי שהם יסיימו את הסיבוב הזה הם יתחילו לעבוד עליו... עצומות לא עוזרות, צריך רק לקוות... אבל אם אינקובוס היו פה (שזה בחיים לא חשבתי שיקרה) ואם רוג'ר ווטרס היה פה, אז אני אופטימי לגמרי...

AeroTom

New member
אני משער שהרוב שהגיעו לווטרס די הכירו

ובכלל, זה אסכולות שונות לגמרי. אירוסמית' בארץ חד וחלק תמיד הייתה מזוהת כאן בארץ רק עם הלהיטים הגדולים שלה. האמת שהייתה עצומה לא מזמן. אני לא ממש מאמין בדברים האלה, אבל הייתה פה אחת לא מזמן כשהלהקה הודיעה על הסיבוב העולמי שלה. לך ל"עצומות" בקו הכחול פה למעלה של הפורום. בקשר לאלבום הסטודיו הבא - כמו שאלדד (AeroFan) אמר, אחרי שיסתיים הסיבוב העולמי הם אמורים לחזור לעבוד עליו. עוד לא ידוע מתי בדיוק ייצא, אבל אם זה לא יקרה בסוף השנה הנוכחית, זה בטח יהיה באיזור היותר מוקדם של 2008.

למעלה