כמה שאלות !

big2small

New member
כמה שאלות !

אוקיי אז עשיתי מבחני קבלה להולץ התקבלתי ונרשמתי לא יודע למה אבל אני בחרתי במגמת מכונות ויש לי הרגשה רעה בקשר לזה ! מישהו מוכן לספר לי מה לומדים במגמה הזאתי יענו איזה מקצועות וכמה יחידות עושים בבגרות שמעתי שהם עושים רק 14 יחידות !!!! זה אפילו לא בגרות מלאה !!!! אולי אתם מציעים לי לעבור למגמת חשמל ??? בבקשה תעזרו לי !

murzik3591

New member
זאת בגרות מלאה

מומלץ להיות במגמה שנראת לך הכי מעניינת

כללי

אתה יכול להיכנס לאתר משרד החינוך לתחום מכונות תעופה ושם תקבל מידע על תוכן הלימודים. בגרות אתה עושה לפי היכולת האישית שלך. בהצלחה

ohadyellow

New member
תגובה

אני סיימתי כרגע הנדסאי במגמת מכונות ... את הבגרות סיימתי עם בערך 30 יחידות שאנגלית ומתמטיקה אפילו לא היה שתיהם 5 ובלי פיסיקה אז תחשב לבד שאתה יכול לעשות קרוב ל40 יחידות ואין שום דבר כזה שעושים 14 יחידות...

big2small

New member
אוקיי

טוב תודה חברה ! אם אני יכול לעשות בגרות לפי היכולות שלי אז זה ממש טוב אבל אחרי כיתה יב' אם אני ממשיך ל יג' יד' אז אני מקבל "תואר" הנדסאי או טכנאי ?

big2small

New member
עוד משהו

אממ.. ניסיתי להיכנס לאתר של משרד החינוך זה מצא לי מגמת תעופה אבל זה לא נכנס לעמוד (כנראה בעיה בשרת) אז מישהו יכול להגיד לי אם לומדים שם פיזיקה ומחשבים וmurzik3591 14 יחידות זה לא בגרות מלאה. בפעם האחרונה שבדקתי בגרות מלאה זה כשיש 21 יחידות

dogli3

New member
לגבי בגרות מלאה..

תקשיב, אם אתה עושה 5 יח"ל מתמטיקה, אנגלית ופיסיקה - יש לך כבר 15. תחשב את כל היחידות מסביב + יחידות המגמה ותגיע ל-30 יחידות בקלות.

למעלה