כמה שאלות

כמה שאלות

היי חברה,לאחרונה התחלתי להתעניין ב"עולם שמעבר" רוחות,אלוהות וכל זה... בגדול אני שומעת חוויות ,אני קוראת כאן בפורום,ידיד שלי סיפר חוויה מאוד עוצמתית שהוא חווה בעת שהיה שרויי במוות קליני, גם מישהי כאן הזכירה את התוכניות של הרוחות שלש בסטאר וורלד והם גם מאוד מאוד משכנעות! אבל עדיין אני סקפטית,ועדיין אני מרגישה שאני רוצה הוכחה,אני מתה להתנסות בדבר כזה בצורה ישירה. וזה מביא אותי לשאלה הבאה- האם יש דרך לתקשר עם רוחות שלא דרך סיאנס?שמעתי מאנשים כאן בפורום וגם מחוץ לפורום שזה מסוכן וזה..אז זה מאוד מפחיד אותי לנסות. האם באמת אפשר כמו באמת שעושים ב"גוסט האנטרס" או ב "טאפס" פשוט לקרוא לרוחות לבוא בצורה ישירה,לכבות את האור ולחכות לסימנים כלשהם מהרוחות? ועוד שאלה...מספרים שבעת המוות הקליני הנשמה עולה למעלה ונפגשת עם אנשים קרובים מהעבר.עם האנשים האלה חיים לנצח,האם זה לא סותר את רעיון הגלגול נשמות? זהו,תודה מראש
.

dvir58

New member
לי היה מוות קליני...

אני כותב עליו בבלוג שלי "החיים אחר המוות". כנסי, תקראי ואולי חלק מהתהיות יבואו על פיתרונן. יש שם עוד פרקים אחדים והם עוסקים בסיאנסים, נשמות ואנרגיות ועוד. 5 פרקים. דביר.

dafdaf11

New member
דביר היקר

קראתי את המאמרים בבלוג שלך. הכול מדהים!!! אני נמצאת בתהליך מעניין בחיים שלי. כיצד ניתן ליצור איתך קשר?

dvir58

New member
אפשר במסרים, אפשר...

טלפונית. איך שנוח לך. ובשימחה הענה על כול שאלותיך שתשובה בידי. דביר.

זה לא סותר כי הגלגול לא נעשה במיידי

ומעבר לזה הנשמות של יקירנו הולכים עימנו בכל הגלגולים שלנו בפנים שונות. לגבי שאלתך לגבי התקשור שלא בעזרת סיאנס- ניתן לתקשר בעזרת מדטציה או בעזרת מדיום או מתקשר מוסמך.

לא תמיד בפנים שונות אלא בהתאם לתקופה

פשוט הזיכרון הנישמתי שלנו לא מספיק מחודד, ולכן יש מידי פעם פלאשבאקים או תחושה של דה ז'וו

לא הבנתי

את יכולה שנייה להרחיב יותר? בעצם במוות קליני רואים נשמות מהזכרון שלנו אבל לא באמת...? ואם אני אראה רוחות איך אני אדע שזה לא הזכרון שלי פשוט? תודה

במוות הקליני רואים רוחות נשמות יותר נכון

של קרובים ומכרים, ולא ממש הבנתי מה הקשר לשאלתך השניה...אם תראי רוחות איך תדעי מה זאת אומרת שזה לא הזיכרון שלך?, הרי הזיכרון לא יראה לך דמויות מוחשיות וברורות, ובטח שלא אנשים שעדיין חיים אם הן רוחות ולא נשמות.

אהממ פשוט אמרת

שבמוות הקליני זה מהזכרון וזה אז לא ממש הבנתי כי הם אומרים שהם באמת רואים רוחות ואז אמרת שזה מהזכרון?אז מה זאת אומרת? ולא הבנתי עוד כמה דברים אשמח אם תסבירי לי- הנשמות שמתגלות בסיאנס וזה אז הן נשמות שלא פתרו משהו בעולם ולכן לא יכולות להמשיך הלאה ולהתגלגל בגוף אחר? וכמה זמן נשמה יכולה להיות תקועה? כי אני לא מבינה אני עדיין מרגישה שזה סותר..אם בן אדם רואה רוח וזה אז היא לא מתגלגלת..אז כאילו אז בוחרת לא להתגלגל ואז כן להתגלגל??תמוה מאוד..יש לך הסבר?

להיכן הולכים ?

מרחפת הי , יש תיקשור מאוד מקיף של קריון שמדבר על הנושא ומסביר מה למעשה קורה במוות , אני חושב שהוא יענה לך על מקצת מהשאלות. תהני.
שרון

l S A A K

New member
>יש תיקשור מאוד מקיף של קריון<

הקישור שספקת מכיל חמר מתורגם לפיו אחד בשם לי קרול תקשר את "קריון". מי זה, או מה זה, "קריון" ? האם יש לקבל את מילתו של לי קרול כי אכן תקשר את "קריון", או שיש דרך עצמאית לוודא שתיקשור כזה התקים, ולפני הכל, האם יש דרך לוודא ש"קריון", יהא אשר יהיה, אכן קים, ואינו סתם בדיה של לי קרול ? מה דעתך על תקשור שהתרחש בארץ ודווח כאן ?

The Warrior

New member
תמיד לפנות ישירות

אינני מתיחס למה שאחרים הגיבו, אלא ישירות למה ש"מרחפת בין העולמות" כותבת. רוח הינה ישות כמו כלב, חזיר, סוס או אדם. ההבדל היחידי בין "רוח" ליצורים שהזכרתי הוא שרוח איננו רואים בעין חומרית, כי ככה הרגלנו את עיננו. אם את רוצה לדבר עם רוח קראי לה בשמה, כפי שאת היית נוהגת לאדם. אם את יודעת את שמה מה טוב, אם לא תני לה כינוי כמו: "הרוח שעושה לי עכשיו כאב ראש" או כינוי אחר שמתאר את אופיה או פעולתה. היא איננה חייבת לענות לך. השאלה היא איזו סמכות יש לך בעולם הרוחני. אם יש לך סמכות את יכולה להכריח אותה לענות. אם אין לך סמכות כדאי שלא תתעסקי עם רוחות, כי הן חכמות ויודעות יותר ממך. בקשר למוות הקליני. נשמות חיות לעולם עד שהן מתאחדות סופית עם אלהים. קרובי המשפחה יכולים להיות "שם" או כאן. כל ההבדל בין שם וכאן זה המימד הרוחני. הכל זה בעצם כאן, אלא שסגרנו את עיננו. גילגול הינו זמן שנשמה מתחברת לגוף חומרי לשם פעולה מסויימת בזמן נתון (מה שאנו מכנים "חיים"). גם נשמה הינה דבר רוחני ולכן משהו ממנה נשאר גם "שם" = במימד הרוחני הגבוה יותר. מי שחוזר מחויית מוות קליני יכול רק להעיד מה הוא חווה בהתאם לרמת ההתפתחות הרוחנית שלו. הוא יודע גם לפרש את מה שהוא חווה שם בהתאם לכלים שלו. בכדי לדעת באמת מה קורה, צריך להכנס עמוק לענין הרוחני, ולהקדיש את החיים לכך. אם את מוכנה לדרך הזאת, בודאי תדעי הרבה בקרוב.

למעלה