כמה שאלות {:

כמה שאלות {:

לפני שנה ומשהוא אבא לא הסכים אפילו לדבר על לעשות בגיל שש עשרה רשיון לקטנוע 50 סמ''ק , אבל היום נס משמיים פתאום באמצע הנסיעה שלנו לטיול של אב ובן התחלנו לדבר על אופנועים וזה אז הוא אמר לי שאני יכול לעשות רשיון על קטנוע , כל שמחתי כמה ע קפצתי מהאוטו מרוב שמחה ><" . עכשיו אני זוכר שלפני שנה וחצי בערך דיברו על זה שצריך לצאת חוק שמרשה להוציא רשיון על כלי 125 סמ''ק בגיל 16 , הוא יצא לפעול ? עכשיו משהוא יכול להסברי כמה שיעורים צריך לקחת ? כמה בערך הם אמורים לעלות ? טסט ? האם התאוריה של קטנוע תופסת גם על תאוריה של נהגיה במכונית (כי אחרת בקיץ אני לא אצטרך לעשות פעמיים חח) ? תודה מראש לכל העוזרים {:

ShakaZ

New member
כמה תשובות

א. יש הרבה התכתבויות קיימות כבר בפורום בנושא, אני ממליץ לך להריץ חיפוש ולקרוא אותן. ב. החוק, לשימחתך כבר נכנס לתוקף וזה אומר שכשתעבור את הטסט תוכל לרכוש קטנוע בנפח 125 סמ"ק. ג. כמה שיעורים? לפי דעתי 7 אבל אני לא בטוח.. בעיקרון - כמה שצריךכדי שתהיה מוכן לטסט, ויותר חשוב... לנהיגה בכביש ובתוך כך השתלבות בתנועה! ד. לגבי מורי נהיגה, תלוי באיזה איזור אתה גר.. בעיקרון אתה יכול פשוט להגיע לרחבת הלימוד הקרובה אליך ולברר מחירים וכאלה. בקש המלצות על מורי נהיגה מחברים. (אם אתה באיזור חולון, אני ממליץ על שמי תדהר וסליחה מראש על הפרסומת) ה. סע בזהירות ושתהיה כניסה נעימה לעולם הדו"ג

למעלה