כמה שאלות

almogi

New member
כמה סיבות

קודם כל - ענין של נוחות: ברירת המחדל של AFCAD2 היא לשמור כל AFD שבוצע בו שינוי לתיקיה הזאת (גם אם נטען מתקיה אחרת).אני עושה המון שינויים ב AFD (גם דיפולטיביים וגם כאלה שבאים עם סינרים) וככה כשסיימתי אני יכול פשוט לשמור את הקובץ לתיקית ברירת המחדל ולא לחפש מאיפה בדיוק טענתי אותו. אפשר אמנם לנווט ידנית לתיקיה שממנה טענת את ה AFD, אבל זה פחות נוח. דבר שני - לעיתים אין סינרי לשדה התעופה אלא רק AFD. לא כדאי במקרה כזה לפתוח תקיה במיוחד בשביל קובץ בודד (יאני חולה על AI ויש לי משהו כמו 3300 קבצי AFD...). במקרה כזה אני זורק את הקובץ ל addon scenery/scenery ואז קל לאתר אותו אם בעתיד יצא סינרי של השדה. אני מעדיף להיות לא לפזר את קיבצי ה AFD (חלק ב addon scenery/scenery וחלק בתקיות של הסינרים) אלא להיות עיקבי - שכל קיבצי ה AFD יהיו באותו מקום בלי קשר לאם יש או אין addon scenery לשדה הזה. זה מאפשר לי להוסיף אובייקטים (למשל עם RWY12 או עם LAGO FSE) שאינם משנים את מיקום המסלולים מבלי לדאוג להעתיק את הקובץ לסיפרית הסינרי (כי בעקרון כל ה AFD נמצאים במקום אחד). חוץ מזה אני מעדיף שכל קבצי ה AFD יהיו בעדיפות הנמוכה ביותר ב Scenery Library (אחת מעל ה default וה Mesh). זה מבטיח שהסינרי תמיד ידרוס את ה AFD. כבר נתקלתי בבעיות כשסינרי ו AFD היו באותו level.

kipi benkipod

New member
almogi - תוכל לתת לי קישור

כי לא מצאתי את התוכנה אלא מלא קבצי AFCAD או שתוכל לשלוח לי את הקובץ שמתקן את הבעיה?

והשלמת התשובות - 3

מציאת נתיב בצפון הארץ רחוקה מלהיות בעייתית. אין שום בעיה למצוא ברשת מפת CVFR צפון ומפת ATS (בהתאם לסוג הנתיב), ולמצוא לך את הנתיב האופטימלי מבחינתך.

kipi benkipod

New member
מפות מצאתי

אבל פעם היה מייצר נתיב אוטומטי שפעל משדה דוב צפונה... תודה רבה על כל התשובות! :)

למעלה