כמה שאלות

soooz

New member
כמה שאלות

בניגוד לפסיכולגים, לקואוצ'ינג יש יעד שבסופו של דבר מגיעים אליו ואז מסתיים האימון. כמה זמן בערך נמשך התהליך? גם אם זה אינדיווידאולי אני מניחה שבכל זאת יש טווח כלשהו. . . דבר שני ,שמעתי על מאמנת מצויינת. פשוט שמעתי שהיא עושה פלאים. אבל היא מתמחה בX ואני מעוניינת בתחום אחר. הרעיון של הקואוצ'ינג בבסיסו משותף לכל התחומים, אז..... כדאי לי ללכת אליה או למישהו שמתמחה בתחום שלי?

האלי

New member
על פי ראיתי

אימון, כל אימון, הוא אימון של האדם. האדם איננו איזה מכניזם והמאמן איננו כמו כמו רופא מומחה היודע לטפל באיבר מסויים ולא פעם שוכח שאל האיבר שאותו הוא יודע לרפא מחובר בן אדם. כל ההקדמה הזו לא באה אלא כדי לומר לך שאם המאמנת ששמעת עליה באמת מצויינת, היא תוכל לאמן אותך, את האדם שאת, להשיג את המטרה/ות שאת שואפת אליה/ן. כך אני חושב, אבל הכי טוב שתשאלי אותה.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
שווה לך לבדוק איתה

אם היא טובה בוודאי תהיה לה האינטגריטי המצופה ממאמן - להפנות אותך לאדם שיעשה איתך את העבודה הכי נכונה - היא או מישהו אחר. שווה לזכור בצד שנפלא עבור אדם אחד אינו בהכרח נפלא עבור אחר - צריך התאמה אישית בין המתאמן למאמן, ויש סיכוי מסויים שלמרות נפלאותה היא לא תתאים לך באופן אישי. איך תדע אם לא תבדוק?

למעלה