כמה שאלות...

כמה שאלות...

1.ברצוני לבצע עלייה של הפיץ' וגם עליה במהירות על קטע אודיו מסויים (מעבר במקרה הזה) לכן השאלה שלי היא: א.איך אני עושה את זה? ב.איך אני מגדיר ערוץ אפקט על ערוץ אודיו מסויים? 2.יש לי בעיה קטנה שנוצרה לי,פעם כשהייתי מחבר נגיד אורגן למחשב,מפעיל את הקיובייס ופותח ערוץ אודיו אז הייתי מנגן באורגן והיו סימנים של תזוזה בווליום כמו שאמור להיות וככה גם הקלטתי בלי שום בעיה.הבעיה שנוצרה לי כרגע היא שאני מנגן,שומעים אבל המד של הווליום לא זז כאילו לא נכנס צליל למחשב,ככה כשאני מקליט אז כמובן שהערוץ פשוט לא מקליט את מה שאני מנגן! איך אני פותר את הבעיה?אני מאמין שזה בעיה בהגדרות של המחשב ולא של התוכנה. תודה, גלעד ארליכמן.

Mike A

New member
תשובות

1. א. קודם כל תשנה את האורך של הקטע - בתפריט איפה שאתה בוחר מה העכבר שלך יהיה (חץ מספרים וכו') יש בחץ בחירה כמה אפשרויות, אחד מהם זה טיים סטרץ'. תבחר אותו ותשנה את האורך של הקטע, המהירות שלו תשתנה בהתאם. פיץ, פשוט עושים פיץ שיפט. ב. נכנס לעריכת הערוץ (כפתור e) ושם יש לך אינסרטים וסנדים. ערוץ אפקטים מגדירים בסנדים. 2. vst connections - inputs תבדוק שהקיובייס עובד עם הכניסה הנכונה.

לא ממש הבנתי כנס...

איך אני עושה פיץ' שיפט?מה זה בכלל? ואתה כנראה לא הבנת אותי אני מתכוון לכך שאני מחבר את האורגן למחשב ועובד אודיו לא מידי! תודה, גלעד.

Mike A

New member
אודיו

אתה צריך להגדיר את הכניסה שמחוברת בכרטיס קול שלך לאורגן. נגיד אצלי כניסות 3 ו-4 הגדרתי אותם, ונתתי להם שם "Yamaha CS1x" כי זה מה שיש לי. אחרי זה בערוץ אודיו, צריך לבחור פשוט את השם שנתת לכניסות האלה בתור input לערוץ.

למעלה