כמה שאלות

עידוק

New member
כמה שאלות

מדובר בB הרגיל (VBSTUDIO6): 1) איך אני יכול לעשות "הדבק" במקום שאין לו עריכה-> הדבק? אני רוצה לעשות תוכנית שתשלים נתונים בתוך תוכנה שיש לי במחשב, ובתוכנה אין סרגל "עריכה", אני יודע שיש מקש ימני ואז הדבק, אבל ברגע שנותנים לVB פקודה של מקש ימני, הוא לא מזיז את העכבר אח"כ (ולא לוחץ על "הדבק"). אז איך אפשר? (יש דרך לעשות CTRL+V? 2) איפה אפשר להשיג את פקד MOUSE_EVENT? (זה פקד ששולט על העכבר, והוא נראה כמו ריבוע לבן, ובו M כחול)? תודה רבה לעונים, (אם זה משנה, התוכנה היא למטרות עצלות בלבד, ולא למטרות של פגיעה במשהו או מישהו...) עידו

עידוק

New member
ועוד שאלה:

איך "זורקים, אותיות בעברית? ז"א שהVB יזרוק את האות, כאילו מישהו הקליד אותה מהמקלדת. אותיות באנגלית, כולל רווח וטאב מצאתי דוג' שעושה את זה, אבל היא לא עובדת לעברית... גם לא עם אסקי של עברית. אז, איך?! תודה רבה, עידו

ארזירון

New member
בעיקרון...

אני מניח שאתה משתמש ב-SendKeys, ואם אפשר לעשות כפתור ימני אז גם אפשר לעשות CTRL-V ואם אפשר לעשות את זה, אז גם אפשר להשתמש באובייקט Clipboard כדי לעשות "הדבק" לחילופין, תמיד אפשר לעבור ל-API, אבל זה קצת יהיה יותר מסובך. - בקשר ל-2 - אני לא מכיר את הפקד אז אני לא יכול לעזור... - ואני לא מבין מה זה "זורקים" אותיות...אז אני לא יכול לעזור גם בזה.

למעלה