כמה שאלות,

yula de la KLZ

New member
כמה שאלות,

קודם כל עוד לא קיבלתי מנילה אפילו אבל מכיוון שהתחבטויות צבא מעסיקות אותי לא מעט ואני ממש רוצה כבר להתגייס, אבל בכל זאת אני בת יחידה, אני חתמתי על הטופס הזה שמאשר את זה ואני מתלבטת באם ללכת לקרבי [פרופיל 82] אפילו שיש לי רגישות לשמש [קוראים זה פוטוסנסטיביטי] כמו כן מהילדות אני מתמצאת ועובדת בכל מיני תוכנות גרפיקה ופשוט לא שאלו אותי למה אני מסוגלת, ואני מפחדת שישימו אותי במשהו שאני לא טובה בו במקום במשהו בו אני מתמצאת ביקשתי ראיון אישי ופעם אמרו לי שיש פעם אמרו שאין אז השאלה היא, אני יכולה ללכת לקרבי כלשהוא שיקבל אותי? יש לי בכלל סיכויים להגיע למשהו טוב עם קב"א 53? ולמה בנות לא יכולות להגיע לראיון אישי [מסיבות כמו שלי]? תודה ומצטערת על החפירה...

53 זו קב"א גבוהה.

לא שאלו אותך למה את מסוגלת? את מתכוונת בצו הרשעון? בצו הרשעון לא מעניין אותם למה את מסוגלת. אם את רוצה להתעסק עם גרפיקה, את צריכה ליזום את זה בעצמך, ולהציע את עצמך ליחידות שעוסקות בזה. עם קב"א 53 כנתון התחלתי, אפשר להגיע לרוב המקומות בצבא.

yula de la KLZ

New member
איך?

אז איך אני יוזמת את זה בעצמי בדיוק אם אף אחד לא מתעניין או שואל את זה? זה פשוט נראה לי די לא הוגן שאת הבנים שואלים ואותי לא רק כי נולדתי נקבה. והאם אני יכולה ללכת לגיבוש קרבי בלי שההורים יחתמו על הטופס ויתור הזה של בת יחידה?

z a g l o

New member
עזבי אותך שטויות...

בנינו לא מתאים לך קרבי לכי תהיא תפקיד מעניין וצאי לקצונה זה יתרום לך יותר ואת תתרמי יותר...

mAAyAn 1

New member
ומי אתה שתקבע מה מתאים לה ומה לא?

היא רוצה לשרת בתפקיד קרבי, זו זכותה. כל עוד אין דבר המונע ממנה את זה וזה מה שהיא רוצה, אז שיהיה לה בכיף! גם בתפקיד קרבי היא יכולה להרגיש תורמת, והוא גם יכול לתרום לה הרבה[בכל זאת, זה מה שהיא רצתה...]-הכל תלוי בה!

z a g l o

New member
ההבדל הוא הניסיון

ואם אני אומר אני יודע, ואני אומר שהיא לא תחזיק כקרבית וגם עדיף לה לא ללכת נכון היא רוצה אבל ת'כלס היא עדיין לא מבינה ובתור אחת שרוצה לתרום הצעתי לה קצונה. ןתאמיני לי אני יודע מה אני אומר

Run And Hide

New member
למה שהיא לא תחזיק בקרבי?

אתה מכיר אותה? עובדה-יש המון בנות בקרבי והן "מחזיקות" ואפילו נהנות בתפקיד.

z a g l o

New member
טוב סתכלו...

יש לה את הבעייה עם השמש וזה לא עוזר לה, אוקיי

yula de la KLZ

New member
נכון, אמנם רגישה לשמש ובת יחידה אבל

מצד שני אני יודעת ממישהו שבסטי"לים שגם להם יש לוחמים עם רגישות לשמש הם פשוט מקבלים פטורים או משהו, אני יודעת... ואני בכל זאת רוצה לפחות ללכת לגיבוש קרבי, לנסות, אבל אני בת יחידה ולא יודעת אם זה אפשרי בכלל הייתי מחתימה את ההורים על טופס ויתור, אבל מה אם התפקידים הקרביים לבנות לא יתאימו לי ואז יכריחו אותי ללכת לקרבי? \: ולדבר עם כל מיני פקידות מטומטמות בלשכה ולשאול אותם לא יעזור כי אני אעדיף שמישהו עם קצת יותר שכל יענה לי, ולא מישהו שרק רוצה שאני אנתק ואעזוב אותו בשקט.

devilz

New member
נמנמ...

בעיקרון במנילה יופיע לך אשכול של תפקידי לחימה התנדבותיים... תדרגי אותו... וישלחו לך זימון לגיבוש לוחמות... נמנמ לא יודעת לגבי הקטע של הבת יחידה.. (דא בנות יחידות שליטע
)

yula de la KLZ

New member
לך היה רשום?

אני מניחה שגם את בת יחידה, היו לך במנילה תפקידי לוחמה כלשהם?

הראיון האישי

הוא לא בשביל לשאול אותם מה בא להם לעשות בצבא. הוא בשביל שלא תיהיה בעיה שהם יעשו את מה שהצבא רוצה.

למעלה