כמה שאלות

liorz1984

New member
כמה שאלות

1)מישהו מצליח להכנס לאתר מידעת?? www.nite.org.il 2)אם אני רוצה לשנות את אחת מהעדיפויות מה אני צריך לעשות? לשלוח פקס ולחכות שיחזרו אלי (זה מה שעשיתי..) או להתקשר? ואם כן מה הטלפון? 3)קניתי את המעטפה של ההרשמה לטכניון. עכשיו, צריך לשלוח אותה עם הטפסים בפנים לכתובת? בלי לכתוב עליה כלום? איך זה הולך?

wiz

New member
אני רוצה ../images/Emo70.gif אני רוצה ../images/Emo70.gif

אחרי כל ההתרוצצות סביב הרישום לטכניון שהיתה לי השבוע, אני חושב שאני אוכל לענות לך על זה. לפחות שייצא משהו מועיל מכל הלחץ הזה...
עדיפויות - בינתיים הם התקשרו אליי. אם יהיו בעיות עם העדיפויות שלך הם כבר ידאגו להשיג אותך...
בכל מקרה, אם אתה רוצה לדבר איתם, תתקשר ללישכת הגיוס, ותבקש את מדור עתודה. אם למישהו יש טלפון ישיר זה יעזור גם לי... הרשמה לטכניון - קנית מעטפה, נפרדת מ-80 ש"חים... גזלנות. תמלא את הפרטים האישיים איפה שצריך, ובמקום למלא את העמודות של ציוני הבגרות, תביא מהביצפר אישור על בגרויות (שעשית ושתעשה), חתום ע"י המנהל (וחותמת בי"ס). תשלם את ה-320 שקל של הרישום בבנק (לא היה אפשר בדואר, לא ברור לי למה), את התלוש החתום לטכניון תכניס פנימה, ותשמור את התלוש לסטודנט. תכניס למעטפה של הטכניון את התמונות וכל מה שצריך, ואל תסגור אותה. את המעטפה הסגולה ביחד עם הטפסים מהביצפר תכניס למעטפה אחרת, ואותה תשלח לכאן (דואר רשום!): מזכירות הוועדה לעתודה אקדמית ד.צ. 01191 צה"ל זה לא יזיק אם תוסיף מכתב קטן ובו תרשום מה בדיוק הכנסת פנימה, כמה שזה דחוף ובלה בלה... * אל תשכח להכין העתקים לכל מה שאתה שולח... לך תדע מתי תזדקק להם. * מהניסיון שלי, המעטפה מגיעה לצבא די מהר (יום אחרי ששלחתי במקרה שלי), והם מטפלים בה במהירות. *למרות שאני חושב שאני יודע מה עושים, אל תלך באופן עיוור אחרי מה שרשמתי, אני לא רוצה להטעות אותך סתם. אני עשיתי ככה, וזה ייצא טוב
. בהצלחה
wiz

liorz1984

New member
זאת גזלנות פשוט..

אני , שנרשמתי ל-3 אוניברסיטאות שילמתי רק 1000 שקל על כל סידורי ההרשמה!! גזלה או לא גזלה?? המדינה הזאת תאמינו לי...

wiz

New member
עוד משהו...

אם התקבלת ל-"עתידים", אז את המעטפה תשלח אליהם, ולא לוועדה לעתודה אקדמית... בכל אופן, אם זה רלוונטי לגביך: מנהלת "עתידים" ת.ד. 25045 תל אביב 61250 *רשום!* wiz, טוב באמת שנזכרו לשלוח לי את המכתב הזה...

Nomero Uno

New member
מילוי השאלון

wiz: אני לא יכול למלות לבד את הבגרויות אני חייב להביא אישור מהביצפר?

למעלה