כמה שאלות

מצב
הנושא נעול.
כמה שאלות

כמה שאלות
שלום אני בת 21 ועובדת כמלצרית כבר תקופה של מעל חצי שנה באותה המסעדה. רציתי לדעת מהן בדיוק הזכויות המגיעות לי,ימי חופשה וכו' הבראה הם ימי החופשה שמגיעים לי? מתי אני אמורה לקבל את זה ולפי איזה חישוב? עבדתי באותה המסעדה לסירוגין,ובתקופה מסויימת של לפחות שנה גם קיבלתי תלוש משכורת,אבל לא קיבלתי הבראה ודברים אחרים שאני חושבת שהייתי זכאית להם. האם יש מה לעשות בקשר לזה? למרות שעברה מאז תקופה של שנה וחצי? אני אשמח לתשובות תודה רבה

מספר שעות עבודה ביום-

כמה שאלות
שלום אני בת 21 ועובדת כמלצרית כבר תקופה של מעל חצי שנה באותה המסעדה. רציתי לדעת מהן בדיוק הזכויות המגיעות לי,ימי חופשה וכו' הבראה הם ימי החופשה שמגיעים לי? מתי אני אמורה לקבל את זה ולפי איזה חישוב? עבדתי באותה המסעדה לסירוגין,ובתקופה מסויימת של לפחות שנה גם קיבלתי תלוש משכורת,אבל לא קיבלתי הבראה ודברים אחרים שאני חושבת שהייתי זכאית להם. האם יש מה לעשות בקשר לזה? למרות שעברה מאז תקופה של שנה וחצי? אני אשמח לתשובות תודה רבה
מספר שעות עבודה ביום-
6 ימים בשבוע,מתוכם 5 ימים של שמונה שעות ויום שישי 3 שעות תודה

תשובה

כמה שאלות
תשובה
אין קשר בין חפשה שנתית לדמי הבראה. מגיע לך יום חפשה שנתית על כל חדש עבודה. הזכות לדמי הבראה קמה לעובד רק לאחר שמלאו שנה לעבודתו, 5 ימי הבראה לפי 306 ש"ח ליום עם העבודה היא במשרה מלאה, אם המשרה חלקית ישולמו דמי ההבראה על פי חלקיות המשרה. את רשאית לתבוע בבית הדין לעבודה את המגיע לך מהעבר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה