כמה שאלות

גרי 541

New member
כמה שאלות

חידון קטן על הפיג'מות: 1. לפי הפרק הראשון: "איך הכול התחיל" מי כתב את השיר אל תאכלו את החיות 2. על איזה פרק מדבר המשפט הבא: "אני בראש שלך ואתה בראש שלי, אני זה אתה ואתה זה אני" 3. בפרק לוק סטוק ושני מכונות כביסה , נתן ימית ואילן הולכים לברכה כדי לשחק... 4. בפרק האחרון של העונה הרביעית "מכירת חיסול" כולם מתו: גרי , נתן , ימית , קובי , עודד , אילן , רוני. סדרו אותם לפי הסדר מהראשון שמת ועד לאחרון שמת.

עונה...

1. אלונה וחבותיה באגודת איכ"ס 2. לא יודע 3. ברידג' 4. עודד,קובי,ימית,רוני,גרי,נתן,אילן

...../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

1. לפי הפרק הראשון: "איך הכול התחיל" מי כתב את השיר אל תאכלו את החיות? אלונה והחבורה של הצמחוניות 2. על איזה פרק מדבר המשפט הבא: "אני בראש שלך ואתה בראש שלי, אני זה אתה ואתה זה אני"? אין לי מושג... רמז? 3. בפרק לוק סטוק ושני מכונות כביסה , נתן ימית ואילן הולכים לברכה כדי לשחק...? ברידג' 4. בפרק האחרון של העונה הרביעית "מכירת חיסול" כולם מתו: גרי , נתן , ימית , קובי , עודד , אילן , רוני. סדרו אותם לפי הסדר מהראשון שמת ועד לאחרון שמת.: עודד, קובי, ימית, רוני וגר באותו זמן, רוני מהמשאית בזמן שגרי אכל צ'יפס, נתן, אילן

shaharrr53

New member
עונה!../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

חידון קטן על הפיג'מות: 1. לפי הפרק הראשון: "איך הכול התחיל" מי כתב את השיר אל תאכלו את החיות-אלונה והחברות שלה באיחס 2. על איזה פרק מדבר המשפט הבא: "אני בראש שלך ואתה בראש שלי, אני זה אתה ואתה זה אני"-הפרק עם טל מוסרי? 3. בפרק לוק סטוק ושני מכונות כביסה , נתן ימית ואילן הולכים לברכה כדי לשחק...-ברידג' 4. בפרק האחרון של העונה הרביעית "מכירת חיסול" כולם מתו: גרי , נתן , ימית , קובי , עודד , אילן , רוני. סדרו אותם לפי הסדר מהראשון שמת ועד לאחרון שמת.-עודד,קובי,ימית,רוני,גרי,נתן ואילן

למעלה