כמה שאלות

DrDrek1

New member
כמה שאלות

אז ככה, אני שוחר מטכני חיפה שפרש באמצע הקורס כי הבנתי שעשיתי טעות גדולה. יש לי כמה שאלות בעקבות כל זה 1. קיבלתי תאריך גיוס ל 12.02.2007 בזמן הקורס. האם עכשיו הגיוס ישתנה? אם לא, אז מה כן יקרה איתי? מתי אני אמור לבוא לקורסים הבאים והאם הם יהיו על הפז"מ? 2. מישהו יודע מתי נפתח שוב קורס טכנאי מחשוב או אבנט כחול? האם יש סיכוי לקבל אותו בכלל?

murzik3591

New member
כמה תשובות

התאריך ישונה, מהטכני קובעים לך את התאריך. עכשיו אתה ממתין שיצרו איתך קשר ויזמינו אותך לקורס/לגיוס, כנראה תקבל הזמנה לקורס(לא יודע איזה לא על חשבון הפז"מ). אי אפשר לדעת כרגע אם זה לטובתך או לרעתך אני גם לא יודע את מניעים שלך, לך לעבוד תהיה רגוע לא הרגת אף אחד.

DrDrek1

New member
איך אפשר להיות רגוע?

אני כבר בן 19 וחודש, ועדיין לא התגייסתי \= ועד מתי ה"לא פז"מ" הזה ימשיך? מתי יהיה לי קורס שכן יכנס לפז"מ? ואם יש לך מידע מתי נפתח טכנאי מחשוב או אבנט כחול אני אשמח לדעת תודה

murzik3591

New member
אתה יודע שחוסר רגיעה סותם עורקים../images/Emo35.gif

לא שואלים עד מתי, יהיה לך קורס שיכנס לפז"מ אחרי שתתגייס. לך תעבוד בינתיים, אל תהיה עצלן.

tisanim6

New member
בנוגע לקורס מחשוב

כפי שאני יודע קורס מחשוב הבא יפתח במשהו כמו עוד 4-5 חודשים אני יברר לך את זה אם זה באמת חשוב לך, אבל אני לא חושב שתוכל לחכות עד אז.... בכל מקרה אבנט כחול נפתח די הרבה אבל אם אתה רוצה להגיע לשם עדיף שתחפור להם ותעשה להם בלאגן, זה יעזור מאוד! הרבה אנשים מקבלים ככה את מה שהם רוצים.

maxlvo

New member
נראה לי לגבי אבנט

נראה לי בחורף אמורים לפתוח (ינואר אולי?) אבל לא בטוח.

למעלה