כמה שאלות..

כמה שאלות..

היי לכולם... אני חדשה כאן..ורציתי לשאול כמה שאלות. אם יש כאן דיילות/ים שיוכלו לעזור לי אני אשמח :) אז ככה התחלתי להתענייין לאחרונה בעיסוק הדיילות,הבעיה היא שאני לא ממש יודעת על זה הרבה.. מה הדרישות כדי להיתקבל? כמה זמן הקורס? מה הדיילות עושות בדיוק? האם הן מרוויחות טוב? כמה שעות עבודה? איך בכלל הולכת העבודה, טסים לאיזשהוא יעד נישארים שם כמה ימים ואז חוזרים או אחרת? האם יש מצב למישהי דתיה להיתקבל, האם יש מיגבלות לאנשים דתיים..? אשמח אם תוכלו לעזור לי ולענות לי לפחות על חלק מן השאלות או בכלל לספר לי בכללי על המיקצוע תודה :)

JuveFan

New member
למען השם...

חדשה יקרה! תעשי לעצמך טובה ותחפשי בהיסטוריה של הפורום. אני מבטיח לך שתמצאי את כל התשובות. תסלחי לנו אם לא יענו לך - לאנשים כבר אין כח...

oleetal

New member
הילדים האחרים צעקו עלי...

ידעתי שאני יכול לסמוך עליך שתבין אותי

נו באמת...

מה עד כדי כך...? זו הקבלת פנים לאנשים חדשים...? חשבתי שתתייחסו אחרת... עד כדי כך מתעצלים לענות...

בסרגל יש לך "מאמרים" וגם "טאגליינס"

תעייני בשניהם, ואז תשאלי שאלות ספציפיות- אני בטוחה שאז סבר הפנים יהיה נאה יותר. בהצלחה

JuveFan

New member
בוא חמוד שלי

הנה, תשתה בקבוק טובורג. זה ירגיע אותך.

nant

New member
דיילת לעתיד יקרה...

אנסה לעזור... רק לפני זה, האם את מתכוונת לדיילת אוויר או קרקע?

תגובה

הייי וקודם כול תודה על ההתייחסות.. :) האמת שבהתחלה חשבתי על דיילת אוויר, אבל גם שמעתי על אפשרות של דיילת קרקע. הייתי שמחה לדעת על שניהם (אם את יודעת..) תודה :)

nant

New member
אהממ...

לגבי דיילי אוויר, רצוי להיכנס לקומונה שלהם ולשאול שם או לערוך חיפוש (רצוי מאוד). לגבי דיילי קרקע, בעיקרון קיימות 5 חברות שמעסיקות דיילי קרקע: אלעל, לאופר, QAS, GHI ואירוהנדלינג. כל חברה (למעט אלעל) מטפלת במספר חברות קרקע שונות. ניתן להיכנס לאתרי החברות ולמצוא כתובות מייל או מודעות דרושים (רק באתר של לאופר או QAS יש מודעות דרושים). בכל פנים, השכר בנתב"ג לדיילי קרקע (למעט אלעל) הוא קרוב למינימום, ומתווספות לסכום תוספות לילה וסופ"ש. העבודה היא במשמרות סביב השעון כאשר בדרך כלל את מגיעה למשמרת בהתאם לחברה שאת מייצגת (בתוך חברות שירותי הקרקע יש חלוקה לחברות תעופה... נניח ואותך ילמדו לעבוד על המערכת של בריטיש איירוויס אז את תעשי צ'ק אין לבריטיש, מין הסתם המשמרות שלך יהיו בהתאם לטיסות של בריטיש + כ- 4 שעות לפני המראה). מבחינת קידום, אפשר לעבור הכשרה על מערכות נוספות וכך להגדיל את אפשרויות המשמרות שלך וכמובן להתקדם לעמדת סופרוויזר (אחראי טיסה), לאחר מכן ניתן להתקדם לעמדת "הכירטוס" שמטפלת בכל הנושאים הפיננסים (מכירת כרטיסים, הוצאת כרטיסים, הזמנות, קבלת תשלום מנוסעים על משקל עודף וכו'). אה, ובכל מקרה... אני בן :)

למעלה