כמה שאלות

zeevkaplun

New member
כמה שאלות

שלום לכל הפורום. כדם כל אני רוצה להגיד שיש לכם אחלה של פורום. אני מת על סיסטם אוף א דאון. זאת הלהקה הכי טוב שיש בעולם. אני שומע אותם בערך 6 שנים ולא נראה שאני יפסיק לשמוע אותם. ועכשיו לשאלות: 1. האם יש לסיסטם דאה שלילית נגד יהודים או ישראלים? האם הם אנטישמים? 2. למה סיסטם לא באים להופיע בארץ? הם יגיעו בקרוב? אני מת להיות בהופעה שלהם. יאללב ביי לכולם ועל תפסיקו לישמוע סיסטם

Evil Pig

New member
קודם כל שלום! וערב טוב

היי אני דורון א. אני מזמין אותך להמשיך לכתוב פה באופן קבוע- אתה נשמע בנאדם רציני ב. לשאלותיך.. 1 - ככל הידוע לי אין לסיסטם דעה שלילית על יהודים או ישראלים אלא במיקרים שאנחנו באמת לא בסדר כמו שאנחנו הורגים חפים מפשע וכאלה.. הם לא אנטישמים, לפחות לא לפי מה שאני יודע .. 2 - צר לי נורא לבסר לך את זה, אבל סיסטם יצאו ל"הפסקה" לזמן בלתי מוגבל, שעל פי השמועות זה בעצם הפירוק הלא רשמי של סיסטם. משמע, שלא יהיו הופעות בזמן הקרוב של סיסטם בכל העולם ופרט שלא בישראל. אני מקווה שעזרתי לך אתה מוזמן להמשיך לשאול מתי שבא לך! לילה טוב דורון

zeevkaplun

New member
תודה דורון

אתה בעצם אומר שסיסטם לא יוציאו עוד אלבומים יותר? אם זה ככה אז זה עצוב מאד. מקווה שיום יבוא והם יבואו לישראל

Evil Pig

New member
נצלש < #2 >

היי כולם.. אני לא כל כך בפורום כפי שאתם שמים לב, זה בגלל שסבתא שלי מאושפזת בבית חולים וההורים שלי בחו"ל ו2 אחיות שלי בחו"ל אז אני זה שבעיקר מטפל בה וישן שם ובלגאנים... אז אני מבקש את סליחתכם על הנטישה .. אני מקווה השכל יסתדר בקרוב ואני אוכל לחזור לעפילות שותפת בפורום המדהים הזה.. עכשיו אני אלך לישון אחרי יומיים נטולי שינה.. לילה טוב ושבוע טוב לכולם!

Ipecac0

New member
../images/Emo201.gif החלמה מהירה!

מקווה שהכל יסתדר... שבוע טוב

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifהחלמה מהירה../images/Emo201.gif

וזה בסדר, אתה לא צריך לבקש סליחה

Evil Pig

New member
אני לא מדליק אותך, כבר הדלקתי אותה.

מספיקה לי חברת משפחה אחת ממשפחתך...
הו ג'ימי אני מת עליך!

אל תדליק 'תיייייייייייי

'תה לא מכיר 'תייייייייייייייייי. והאמת שאתה גורם לפנטזיות שלך להשמע כה מציאותיות
וגם אני עלייך

למעלה