כמה שאלות:

כמה שאלות:

**מה הגיל הכי קטן שהייתם מסכימים לצאת איתו? והכי גדול? גיל זה משנה? הפרש גילאים זה קריטי? **הייתם מסתכלים על המצב המשפחתי של בן זוגכם לפני שאתם נכנסים לקשר? משיחה עם דודה שלי היא אמרה לי שבחורה [במקרה דיברנו על מישהי, מיועד אבל לשני המינים] צריכה לצאת עם גבר שיש לו משפחה יציבה, לא מדובר כלכלית אלא שיש הורים שתומכים ולא בית הרוס, מה דעתכם? זה משפיע עליכם? אל תחסכו בתשובה....

העכביש2

New member
כשיש משפחה "הרוסה"...

זה מקשה על המערכת יחסים, אבל זה לא היה מונע ממני להכנס לקשר כי אני לא נמצא עם המשפחה (ושוב- אני יודע שזה קשה בפועל), אלא עם הבן אדם עצמו. ולגבי גילאים -- צעירה ממני, גדולה ממני, זה לא ממש מזיז לי. העיקר שיהיה כיף ביחד...

Barvazoom

New member
איך בא לי../images/Emo215.gif.............

כל החברים שלי היו צעירים ממני... לא בכוונה, נשבעת..
אין לי מגבלה על הגיל, למרות שאני מודה שמישהו גדול ממני בהרבה זה טיפה מלחיץ אבל זו רק אני ודעתי האישית כמובן... בנוגע למצב המשפחה שלו, חשובים היחסים במשפחה, בין כל חברי המשפחה. לצערי נוכחתי לדעת שזה מאוד חשוב ומעיד מי האדם שעומד מולך בזוגיות.

Barvazoom

New member
../images/Emo12.gifאת יכולה גם לשאול אותי במסנג'ר..

הכי צעיר שיצאתי איתו היה קטן ממני ב4 שנים כמעט וזה האקס האחרון. לא הפריעו ענייני הגיל בינינו (אלא אם כן הפריע לו ואני לא יודעת מזה...
). אם הייתי יוצאת עם מישהו קטן ממני ב-9 שנים זה היה שם אותו בגיל 19... את חושבת שהיה לי על מה לדבר איתו? אמרתי שאני לא אשלול אדם בגלל הגיל שלו. אני אדבר איתו, אשב איתו, נראה אם הוא מצחיק אותי ומענין אותי אחרי זה נפתור עניין של גיל - אם יצוץ כזה. למה השאלות האלו? אם מי את רוצה/לא רוצה לצאת?

זו לא אני...

אני לא חושבת שהייתי מסתדרת עם ילד בגיל 17, הוא עוד קטנטן.... זה כאילו אני אצא עם אחי הקטן.. למרות כשאני הייתי בגיל הזה חשבתי שאני יודעת הכל! למעשה כל מי שיצאתי איתו היה מעליי והאחרון היחידי שהיה בגילי. מדובר פה על משהו אחר

סופה10

New member
../images/Emo4.gif

מה הגיל הכי קטן שהייתם מסכימים לצאת איתו?הכי קטן...25 מקסימום למרות שמלא פונים אלי בגילאי 22 וזה כבר לא נורמלי לפי דעתי... והכי גדול?36 מקסימום אבל באמת פונים אלי בני 40 ויותר מה הם שרוטים? גיל זה משנה?משנה לי גיל תלוי אבל גם בבן אדם כמה הוא בוגר. הפרש גילאים זה קריטי? מבחינתי קצת **הייתם מסתכלים על המצב המשפחתי של בן זוגכם לפני שאתם נכנסים לקשר? לא. כל עוד הוא בן אדם טוב, סבלני אכפתי שנותן כבוד ואהבה לא אכפת לי מה קורה שם מאחורי הדלת אני איתו ולא איתם. משיחה עם דודה שלי היא אמרה לי שבחורה [במקרה דיברנו על מישהי, מיועד אבל לשני המינים] צריכה לצאת עם גבר שיש לו משפחה יציבה, לא מדובר כלכלית אלא שיש הורים שתומכים ולא בית הרוס, מה דעתכם? זה משפיע עליכם? אל תחסכו בתשובה.... ממש לא לא אכפת לי מה קורה אצלו כל עוד שנינו ביחד מסתדרים לא צריכה תמיכה מאף צד!

לילך181

New member
לדעתי

הגיל פחות משנה, יותר משנה הבגרות. בגלל שבארץ יש הבדל משמעותי מבחינת שלבים בחיים, כשמישהו תיכוניסט/צבא/סטודנט וכו, אז ההבדלים משמעותיים. הייתי מעדיפה לא לצאת עם חייל כי אני כבר אחרי זה וזה ראש אחר כשאני עומדת להתחיל ללמוד והוא עוד בכלל לא בכיוון. הלואי שלכולנו היתה משפחה תומכת אבל זה בכלל לא שיקול אם להיות עם מישהו.

טל205

New member
נקודות כואבות

למה בחורה טובה צריכה לסבול בגלל שמשפחתה הרוסה??? ועכשיו לעניינו, הגיל הכי פחות זה 19 הכי מבוגר לא חשוב.. אצלי הגיל זה קצת קריטי אך... לפעמים זה זניח.. כל מקרה לגופו אבל בגדול זה מציק לי מאוד. אני כן בודק את המשפחה קודם ולכל מי שחושב שהוא הולך לחיות איתה ולא עם משפחתה כנראה שהוא הבכור בבית חחחחחחח... זו דעתי. במשפחה מעניין אותי שיהיו אנושיים וטובים ואיני מתכוון למעמד כלכלי או אחר!

extream

New member
אוי נקודה כואבת

גיל זה לא חשוב מה שכן חשוב זה השלב בחיים והתכנית לעתיד (משמעות היחסים) אבל מאידך גיל מורה קצת בדרך כלל על אותו השלב כיום אני די מכוון לפי הגיל בעבר זה לא הפריע לי והיו לי חברות מבוגרות ממני לרוב זה נפל על המוכנות למשפחה לכן התחלתי לכוון לגיל צעיר יותר שיתמקד ביחסים ולא במי לבנות איתו קן לכן אני מעדיף גיל צעיר ולא משנה לי כמה. מצד שני ילדותיות לא ממש עושה את זה ואני מנסה לחפש איזון. לי לא ממש משנה מצב המשפחה הכניסה לחבילה מלחיצה גם ככה

עונה../images/Emo70.gif

אף פעם לא שינה הגיל. יצאתי עם קטנים ממני וגדולים ממני.. קשה לומר שאין הבדל מבחינת צורת החשיבה של שני הגילאים, אבל כל עוד מסתדרים וכיף יחד...אז הגיל לא מהווה משמעות. NEVER SAY NEVER .. לשום גיל..(אלא אם הוא קטין...חח) לגבי המשפחה- אני חושבת שהמסגרת המשפחתית של הבחור/הבחורה מאוד חשובים לקשר...ובכל זאת, אם הייתי מתאהבת במישהו ומגלה שמשפחתו הרוסה-זה ממש לא היה גורם לי לחשוב שוב רק בגלל המצב. אני אוהבת משפחות
זה חלק כ"כ משמעותי ביחסים..לפחות ממה שאני הורגלתי..

תגידי.....

יצאת עם קטנים ממך בכמה שנים? את היית חושבת שהיית מסתדרת עם מישהו בן 17 למשל? ובכמה גדולים ממך? את היית מסתדרת עם מישהו בן 33 למשל?

קושקושית...

יצאתי עם בחור שהיה קטן ממני ב3 שנים.אבל זה קרה בטווח גילאים יחסית סביר,אני הייתי 23 והוא 20. כתבתי never say never מכיון שגם אם היית שואלת אותי בגיל 23 אם אצא עם בחור בן 20-הייתי צוחקת סביר להניח.אבל בפועל,בחיים,זה כן קרה. לא חושבת שהייתי מסתדרת עם ילד בן 17 (!)חחחח...זה כבר מוגזם. אבל היו דברים מעולם ויש לכך תקדימים... קטינים(נניח שלא מלאו להם 18-19) לא באים בחשבון
קושקושית..מסיבה אחת, אפילו את עצמם הם לא מכירים עדיין.. ממ..לגבי טווח הגילאים הגדול ממני: למה שלא אסתדר עם בחור בן 33? אם יצאתי עם בן 29(והיה הפרש של 4 שנים ממני) אין סיבה ש 33 לא יעבור אצלי. לגיל אין משמעות, אופן החשיבה צריך להלקח בחשבון (צורת חשיבה בוגרת או ילדותית)

למעלה