כמה שאלות

little 14

New member
כמה שאלות

מי כל המעוותים שבקליפ של Walking In My Shoes ומה בדיוק התפקיד שלהם שם ומה הם מייצגים? שמתם לב שיש הבדל בין הגירסה של Behind The Wheel באודיו ובקליפ? למה יש את ההבדל הזה? (זה קיים בעוד כמה שירים)

super girl 15

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif וגם לי יש שאלה...

מה הקשר בין Route 66 לשיר Behind The Wheel ?

super girl 15

New member
השמנים הקטנים והגדולים ברור שלא...

>_< אבל יש את הקטעים האלה שרואים אותם מרוחים כזה כמו על חלון מול המצלמה... זה בטוח הם...

JimmyBoy

New member
Breathing in fumes

הוא רמיקס ל-Stripped, אם אני לא טועה אחד המיקסים הראשונים שעשו לדפש. הוא צורף כבונוס ל-Black Celebration. לגבי הקליפ של Walking in my shoes... לא נראה לי שאלה חברי הלהקה. זה אחד הקליפים המוזרים של דפש, אבל הוא מהפנט.

alpha80

New member
הוא לא אחד המיקסים הראשונים

שעשו לדפשמוד.... אבל מה שכן הוא אכן רמיקס ל-stripped, והופיע כאחד ה-b sides בסינגל.

ו א נ ס ה

New member
הקשר של היצורים לקליפ:

כל היצורים המעוותים והשמנים קשורים לקליפ כי זה נעשה בהשראה גוטית. וזה גוטי אמיתי, לא כמו גוטי קיטש שעושים היום... אם למשל ראית את הסרט "שם הורד" שימי לב ליצורים, זה אותו סגנון. הסגנון הגוטי הוא סגנון מרתק שצריך הרבה זמן וסבלנות והבנה. זה לא כמו מה שרואים היום באם.טי.וי ומחשיבים "גוטי"... זה הרבה יותר עמוק מזה. הקליפ של דפש הוא בין הבודדים שמתיחסים לגוטיקה עם הרבה ידע. כל הכבוד לאנטון קורביין!!!

Happiest Girl

New member
כותבים "גותי"

ועוד קצת פירוט - הגותיקה החלה בימי הביניים ונועדה לפאר את האלוהים ואת הכנסייה הקתולית. המטרה למעשה היתה לגרום לפחד של האנשים מפני הכנסיה, מפני הנצרות הקתולית, ולהאמין בה אמונה מוחלטת, אבל מתוך פחד. זו הסיבה שיש את כל הדמויות האלו על כנסיות מאותה תקופה, כמו נוטרדאם בפריז. הפסלים על הגגות ("גרוטסקים") ופתחי המרזבים ("גרגוילים")נועדו להפחיד את אלו שבאו לכנסיה. הכל כדי להעצים את הקתוליות. הדמויות האלו בקליפ נועדו ליצור את ההפחדה הזו גם כן, משהו מעוות ומזעזע, לא רגיל. וכמובן שזה מתקשר לדיסק עצמו, songs of faith and devotion, שהשירים בו מדברים על אמונה ודת.

little 14

New member
מעניין לדעת

תודה

alpha80

New member
יש הרבה קליפים שהגירסה שלהם שונה

מגירסת האלבום. במקרה הספציפי של Behind the wheel, הגירסת שהופיעה בסינגל שונה מגירסת האלבום (רמיקס).

למעלה