כמה שאלות

Painted Boy

New member
כמה שאלות

שלחתי ליחידת האיתור של מודיעין פקס, בצירוף קורות חיים, ובו כתבתי שאני חושב שאני מתאים לכמה מסלולים, ושאני אשמח, אם זה אפשרי, לקבל זימונים מתאימים. בנוסף, כתבתי בתוך סוגריים, שאני מעוניין במיוחד במסלול שפות זרות. לאחר כמה ימים, קיבלתי מכתב בדואר, ובו כתוב שלאחר בדיקה ראשונית של הנתונים, הם לא יוכלו למיין אותי למסלולי השפות בחיל המודיעין. השאלה שלי היא, מה עם שאר המסלולים בחיל? האם אני יכול להתמיין אליהם והאם אני עדיין יכול לקבל זימונים מחיל המודיעין? עוד שאלה: הפרופיל שלי הוא 72, קב"א 52, האם אני יכול לקבל במנילה תפקידים לא קרביים מעניינים, או רק תפקידים קרביים? אם רק תפקידים קרביים, יש משהו שאני יכול לעשות, חוץ מלהוריד פרופיל, כדי להגיע לתפקיד לא קרבי? תודה.

Painted Boy

New member
עוד שאלה קטנה.

מתי תלמידי י"ב, שכבר היו בצו ראשון, מקבלים מנילות?

תלוי מתי היית...

אני יודעת שמי שהיה בסביבות נובמבר-פברואר + - אמור לקבל החודש או חודש הבא.. =]

Tesseract

New member
תשובה

הייתי מציע לך לשלוח פקס נוסף לחמ"ן, עם בקשה כללית להתמיינות לחיל. לא נראה לי שיש סיבה לחשוש, פקס נוסף רק יראה על מוטיבציה גבוהה מבחינתך. קיימת גם אפשרות שחמ"ן ישלח לך זימונים אחרים על דעת עצמו, אך לא מזיק לשלוח פקס. התפקידים שתקבל במנילה, עם הפרופיל הנוכחי, יהיו תפקידים קרביים בלבד (בהנחה שאתה לא בן יחיד / זכאי להקלות ת"ש). לא ידוע לי על דרכים אחרות כדי להגיע לתפקיד לא קרבי, עם הנתונים האלה.

Tesseract

New member
הערה

התבלבלתי, תוכל להגיע לתפקידים עורפיים עם הפרופיל הקיים, אם תתקבל לעתודה אקדמאית / עתודה טכנולוגית (לימודי י"ג), ויתכן שקיימות גם אפשרויות נוספות. כוונתי בהודעה הקודמת הייתה לתפקידים הג'ובניקים הסטנדרטים

למעלה