כמה שאלות

m a o

New member
כמה שאלות

שלום לכולם... אני כבר די הרבה זמן רוצה לקנות חמוס ולכן אני עוקב אחרי הפורום שלכם כבר חודש וחצי (אחלה פורום) ומנסה ללמוד כמה שיותר לפני שאני רוכש חמוס.. אבל יש עוד כמה שאלות קטנות: 1-מביאים לי כלוב של 80*75*86 האם זה לא גדול מדי לחמוס יחיד? או שלרכוש כלוב קטן יותר? 2-האם זה אפשרי לגדול חמוס שרב זעות היות הוא לבד בכלוב? 7:00-18:00 בערך כלולם בעבודה/לימודים וכו.. 3-מאיזה גיל ניתן לסרס אותו? זהו בינתיים תודה מראש

m a o

New member
תיקון טעות בשאלה 2

2-האם זה אפשרי לגדל חמוס שברב שעות היום הוא לבד בבית (בכלוב)?

WTR

New member
תשובות

קודם כל, נחמד שאתה כבר לא סמוי
אז ככה: מביאים לי כלוב של 80*75*86 האם זה לא גדול מדי לחמוס יחיד? או שלרכוש כלוב קטן יותר? אין כזה דבר כלוב גדול מדי. כלוב זה כלוב. כמה שהוא יהיה גדול, זה עדיין כלוב. מקווה שהבנת את הכוונה שלי. האם זה אפשרי לגדל חמוס שברב שעות היום הוא לבד בבית (בכלוב)? רוב שעות היום זה בין 7 ל18:00 כמו שכתבת? מבחינה עקרונית אין ממש בעיה. אם אין באמת דרך שהוא יהיה משוחרר בחדר שלך או בחדר אמבטיה, ואתה יכול לשחרר אותו רק אחרי 18:00. אבל מבחינה מעשית, יכול להיות שהוא יהיה בודד וזה יכול לגרום לבעיות התנהגות כמו אגרסיביות. אני מציעה לך לחשוב אם אתה יכול להרשות לעצמך בהמשך חמוס נוסף. מאיזה גיל ניתן לסרס אותו? 5-6 חוד'. תלוי מתי האשכים שלו יורדים.

m a o

New member
שהתכוונתי לכלוב גדול מדי....

קודם כל תודה, דבר שני שהתכוונתי לכלוב גדול מדי התכוונתי אם הוא לא ירגיש יותר בודד בכלוב יותר גדול.... יש לי אפרות לבחור בין 2 גדלים של כלוב 80*75*86 80*50*70 השאלה מה עדיף... ובקש ל 2 חמוסים...זה קצת כבד כרגע,אני מעדיף לקחת אחד כרגע. ושוב אחלה פורום,אין ספק שלמדתי המממממוווון ממנו. תודה

WTR

New member
לא התכוונתי שתיקח ישר שניים, ממש לא

אבל שווה לחשב את ההוצאות הכספיות ולראות אם אתה יכול להביא לו בעתיד חבר או חברה. מהבוקר עד 18:00 זה יחסית הרבה שעות להיות לבד בכלוב. אם תהיה לו חֵברה זה יהיה פחות נורא. אז זה משהו לקחת בחשבון, שלא תחליט (חלילה, כי כבר קרה כאן בפורום...) שהוא בודד ועדיף לו להמסר לבית טוב יותר שיכול להעניק לו חיים טובים יותר. ואז זה סתם ידרדר את המצב הנפשי שלו עוד יותר כי הוא עובר מיד ליד. אני יודעת שאני קופצת קדימה לעתיד, אבל תשקול טוב-טוב מה תעשה במידה והוא באמת יהיה בודד מדי ויתחיל להיות אגרסיבי ועצוב. כי מתישהו, לא משנה כמה צעצועים תשים לו וכמה גירויים, זה פשוט לא יספיק. חשוב לי להדגיש שאין לי כוונות רעות ואני לא מתכוונת לרמוז אפילו שאולי תמסור אותו, אבל כבר יצא לי לשמוע ולראות מקרים כאלו ואחרים שפשוט מסרו את החמוס כי לא השקיעו יותר מדי מחשבה באיכות החיים שלו, והאם הם באמת יכולים להעניק לו את מה שהוא צריך. מהנסיון שלי, החמוס שלי היה לבד שנה-שנה וחצי וכשהתגייסתי וחזרתי כל יום ב18:30 שמתי לב כמה שהוא אומלל וכאב לי לראות אותו. אז הבאתי לו חברה וזה באמת עזר המון. הם יכולים לשחק בכלוב, לישון ביחד, ולהנות למרות שהם לבד. ואז כשאני בצבא אני (יחסית) שקטה. בקשר לכלוב, תמיד עדיף גדול. בין אם הוא לבד או לא. גם בגלל שאם הוא לבד, אז זה לא ישנה אם תשים לו כלוב קטן, הוא עדיין יהיה לבד. אז עדיף כבר גדול ומרווח. וגם בגלל שאם בעתיד תחליט להביא לו חבר, לא תצטרך לקנות כלוב מחדש. וסתם לדעת, אתה קונה כלוב של ferplast לחמוסים? או משהו אחר? אם יש לך עוד שאלות, תרגיש חופשי

m a o

New member
אממ...

כן.... אני קונה כלוב של ferplast לחמוסים ויש לי אפשרות לקחת אחד משני הגדלים באותו מחיר. בנוגע למסירה לאימןץ,אני לא מעלה את זה על דעתי אפילו... אני מסכים איתך,לא לוקחים חיה לנסיון ואם זה לא מתאים מעבירים הלאה,זה לא איזה בגד שאם הוא קטן מעבירים וזה סתם פוגע בחיה...

WTR

New member
כלוב מעולה!../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

אין ספק בכלל שעדיף את הגדול יותר. וכל הכבוד לך על האחריות

למעלה