כמה שאלות

coas18

New member
כמה שאלות

אני בן 16.5 אני רוצה להתחיל ללמוד נהיגה בגיל 16.6 לפי מה שאמרו לי שמותר אבל נכנסתי לאתר של משרד הרישוי ורשום שבגיל 16.5 כבר אפשר להתחיל ללמוד http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CS/.p/5_0_9E/.d/0?PC_7_0_CS_subject=HE_RISHUI_21&actionType=browse#7_0_CS ומתי אתם מציעים לי להתחיל ללמוד כי אני לא יודע כול כך כמה זמן זה יקח תאוריה אני התחלתי ללמוד ואני ניגש שבוע הבא...

coas18

New member
חחח טעות שלי הבנתי...כנסו שניה

כמה עולה בערך להוציא רישון על אופנוע 50סמ"ק

almogas

New member
חבר שלי עבר תאוריה ראשונה

וטסט ראשון ויצא לו בערך 1000 שקל הכל הכל כולל בדיקות ואגרות וכל מה שצריך.. זה משתנה מהאיזור מגורים שלך..כמו שיעורי נהיגה בכל מקום לוקחים מחירים אחרים

almogas

New member
המלצה שלי.. חלק לא יסכימו..

יאללה תתחיל ללמוד לתאוריה תעשה בזמן הקרוב.. בשבוע עד שבועים הקרובים לפני שמתחילים ממש ללמוד בבית ספר(אם אתה שם..) ואז תחכה עם הלימודי נהיגה.. בערך 3 חודשים לפני היום הולדת שלך תתחיל ללמוד נהיגה.. סביבות 2 שיעורים בשבוע עד שתגיע ל 17 יהיו לך כמעט 28 שיעורים.. ובזמן הקרוב לטסט תשלים את מה שחסר.. הכי טוב ככה

coas18

New member
ותגיד אחי

הגעתי לגיל 17 עשיתי נגיד עשיתי טסט והכול יש לי עכשיו תמלווה הזה אמרו לי עם אני עושה על אופנוע 50 סמ"ק לא היה לי מלווה ואני יכול לנסוע רגיל... ואמרו לי גם שזה לא הרבה זמן להוציא על אופנוע אחרי שיש לך רישון על רכב ויש פטור מתאוריה... זה נכון? ועם אתה יודע כמה עולה בערך להוציא רישון על אופנוע 50 סמ"ק ? תודה

almogas

New member
כתבתי למעלה בערך 1000

אבל ככה.. אם אתה מוציא רשיון לאוטו ואז לאופנוע נכון יהיה לך פטור מתאוריה אבל לא ממלווה... רק אם אתה מוציא רשיון לאופנוע לפני האוטו אז יש לך פטור ממלווה אבל לא מתאוריה ואז תצתרך לעשות שוב..

למעלה