כמה שאלות

irena18

New member
כמה שאלות

תגידו, הפרק האחרון של טסובאסה יצא במאגנה? מישהו יכול להביא לי בפרטי קישור אם יש.. ועוד משהו, מה אתם חושבים על הפרק האחרון של העונה הראשונה של טסובאסה??? בכיתי בטירוף!!!!! ובדר"כ אני מה זה לא כזאת.... פשוט היה לי מה זה עצוב... ויש הבדל בין להיות טיפשה לבין להיות טובת לב וסאקורה הייתה ממש טיפשה!!! בעיקר משום שהיא לא ידעה שהמשאלה שלה לא באמת יכולה להתגשם (המבינים יבינו...) אז זה היה לגמרי בזבוז של משאלה!!! אם היא הייתה מבקשרת את המשאלה הנכונה כל המסע המייגע הזה כבר היה מסתיים.. וכל פעם שעולים לה זכרונות בלי סאורן זה ממש צובט לי בלב... איך הוא עומד בזה????? איזה מסכן.......
אהה ומה הקטע של האנשים האלה בפרק האחרון שניסו למנוע מסאקורה לבקש את המשאלה???? מה הם מנסים לעשות?! ומי זה הילד הזה שהוא כפיל של סאורן שנמצא אצלם?!?! תכתבו לי בפרטי דחווווווווווף אני מתה לדעתתתתת תודה!! :))))))

אמ...לי יש בקשה ממך, והנה תשובות.

תפסיקי למרוח את המשפטים שלך. זה ממש ממש מפריע לעיניים. תודה. חמודה, האנימה עוקבת אחרי המנגה. היא לא יכולה להוציא פרק בלי שהמנגה תוציא קודם. וסאקורה לא הייתה טיפשה. היא עשתה מה שראתה לנכון Oם אומשו. ועדיין לא ממש יודעים מי הם. אולי במנגה כבר חשפו, אבל עכשיו, המידע מטושטש. ואם את באמת רוצה מידע על זה, אני לא מציעה- זה סתם יהרוס.

irena18

New member
כנסי

לא זה לא יהרוס לי... אם יש למישהו קישור למאנגה שחושפת מי הם או שמישהו יכול להגיד לי פשוט אז תכתבו לי בפרטי

למעלה