כמה שאלות....

מימוזה21

New member
כמה שאלות....

מישהו כאן לקח או שהוא מכיר מישהו שלקח כדור של "רגיעון" וזה עזר לו לפני טסט?ואני מתכוונת להכל חוץ מרטליין ועוד משהו:אין לי מושג מתי הטסט הבא וגם לא למורה שלי. יש מצב שאני העשה מתישהוא בספטמבר (אנחנו כבר לקראת סוף אוגוסט וזה אבוד כי יש שבוע הבא טסט וזה מיועד לתלמידים אחרים)...המורה שלי לא רוצה שאני יעשה עכשיו שיעורים אלא רק שבוע לפני הטסט...אז בלית ברירה אני לומדת עכשיו עד שיהיה מתישהוא טסט(האי וודאות הזאת מעצבן)... אז השאלה שלי:האם עשיתי נכון שהסכמתי לא ללמוד? כי מהיום שהיה לי את הטסט,שני שעבר,לא נהגתי ומה שבטוח גם השבוע לא ואז זה יהיה שבועים... האם גם לכם היה מקרה שלא נהגתם יותר משבועים?ואח"כ חזרתם לשיעורים לפני טסט ונהגתם טוב...

learndriving

New member
מנסיוני,

עשיתי 2 טסטים ולא נטלתי כל כדורים בבכלל. תלוי בך איך את מרגישה לגבי הנהיגה שלך ? כשנכשלתי טסט 1, גם המורה אמר לי שאין טעם לקחת עוד שיעורים לפני שאגיש לטסט 2 בחודש הבא. מכיוון שהוא ידע שאין לי מה לשפר בנהיגה וגם הסכמתי איתו שבשביל מה ללמוד עוד שיעורים מיותרים. לא לקחתי כל שיעורים בחודש שלם לפני הטסט 2. רק לקחתי השיעור האחד לפני הטסט 2 ונהגתי בסדר גמור ועברתי.
באמת זה תלוי בכל אחד איך הוא/היא מרגיש לא לנהוג במספר שבועות. אם את מרגישה בחוסר ביטחון בנהיגה לאחר כמה שבועותצ שלא נהגת. אז תבקשי מהמורה לתת לך כמה שיעורים. בהצלחה!

כנ"ל

אין טעם להשתמש ברגיעון שמעתי מחבר ואפילו זה מעט הרדים אותו חוץ מזה אם תעברי לא תקחי לפני כל נסיעה רגיעון וטסט בא לבחון אותך בזמן אמת האם את יכול לנהוג בלי שטויות והאם מגיע לך רשיון

crazy bitch17

New member
לגבי הכדורים אני לא יודעת...

אבל לגבי ההפסקה זה ממש אבל ממש לא נורא,אני לא נגעתי בהגה חצי שנה בין טסט שני לשלישי,ולפני הטסט עשיתי רק שלוש שעורים ועברתי,לפעמים ההפסקה הזאת רק מועילה...

ofir3dvb

New member
ניסתי היום, לא יודע אם זה פסיכולוגי

אבל לא יודע זה הוריד לי את התחושה המוזרה בבטן של ההתרגשות..חח את יודעת למה אני מתכוון...אבל שמעתי על אנשים שגם לא הרגישו שום שינוי אבל לא מזיק לנסות סך הכל זה טיבעי ואין תופעות לוואי..

אוקי.תקשיבי לדעתי:

במקרה שלך-טסט בספטמבר,זה סבבה.יחסית,זה זמן סביר בין טסטים. אני למשל חיכיתי הרבה יותר מזה...אבל-לא משנה. קיצר-לדעתי,שבוע וחצי בערך,לפני הטסט,תקחי שיעור. אני למשל,יש לי טסט השבוע(השבוע?! חחחח) ,וקבעתי שיעור כשבוע וחצי לפני הטסט.למקרה שאני לא ארגיש בטוחה,שיהיה זמן להתרגל וכאלה...ולא להגיע לשבוע של הטסט,עם כל מיני פחדים,שאני לא מספיק טובה. פשוט,תבקשי מהמורה,שברגע שיש לו תאריך בשבילך -שיעדכן אותך.ולפי זה ,תקבעו. אל תילחצי,נהיגה זה לא דבר ששוכחים בשבועיים.(ולצערי,יש לי ניסיון בהמתנות בין טסטים...) בהצלחה,יהיה בסדר.תזכרי שצריך לקחת הכול בפרופורציות!!!

למעלה