כמה שאלות...

grover

New member
כמה שאלות...

מאז שענית לי על השאלות שלי כאן, לפני כמה שבועות, אני די מרותקת לכל העניין הזה של מיסטיקה בכלל, ונומורוליה בפרט. אני לא כל כך מבינה בתחומים האלה, ורציתי ברשותך לשאול אותך כמה דברים... קודם כל, אם אדם הולך לכמה יועצים שונים (באותו תחום, כגון נומורולוגיה, או בתחומים שונים, כגון נומרולוגיה, אסטרולוגיה, כף היד וכולי) האם בדרך כלל מקבלים את אותה התשובה לאותן השאלות או שיש מצבים שכל "תחום" אומר משהו אחר? ועוד שאלה: האם אמונה במיסטיקה הולכת בדרך כלל יחד עם אמונה באל? כלומר, אדם שמאמין שמיסטיקה, האם בדרך כלל מודע לכך שיש כוח עליון שמניע את הכל? או שייתכן מיסטיקן אתאיסט? שוב תודה...

עינת

New member
גרובר ../images/Emo24.gif

משמח אותי לשמוע כי נפתח בפנייך עולם חדש ומעניין ועלי לומר לך כי גם אני לאחר שנים רבות של התעניינות ועיסוק בתחום (מגיל 12),עדיין מוצאת אותו כמרתק ומגלה מדי יום דברים חדשים. בעקרון אם אדם מגיע לכמה יועצים באותו תחום , התשובה אמורה להיות אותה תשובה אולי בניואנסים שונים אבל עדיין הבסיס אחד.יחד עם זאת אי אפשר להתעלם מכך שכפי שיש חילוקי דעות בין רופאים לשם הדוגמא,ישנם גם חילוקי דעות בין נומרולוגים שונים. לגבי התחומים - כל אחד מגיע לתשובות ממקום אחר ואל לנו לשכוח שכל יועץ שם את ההדגש על דברים שונים,יחד עם זאת עיקרי הדברים אמורים להיות אותו הדבר. המיסטיקה (שאני נוהגת לקרוא לה - כל מה שמעל ומעבר להגיון)הולכת יחד עם האמונה בכח עליון שמסדר את הדברים .יש מי שקורא לו הטבע,יש מי שקורא לו אנרגיה ויש מי שקורא לו אלוהים אך כלל לא משנה מה השם,מה שחשוב הוא שכולנו מאמינים ואפילו יודעים שיש משהו שמעלינו. אל לך לערבב אמונה עם דת כיוון שאין כל קשר אליה (הגישה שלי אגב היא אנטי דתית מתוך כך שלדעתי אלוהים הוא של כולם ללא הבדל דת,גזע או מין ויותר מכך הדת היא אם המלחמות).
שפע ו
עינת

למעלה