כמה שאלות:

iRoNBaLLz

New member
מה קשור הדעות שלו ?

בן אדם יכול להיות הכי שונה ממך בעולם מבחינת דעות ואידיאולוגיה פוליטית ועדיין החבר הכי טוב שלך. תיהיה בוגר ותעשה את ההבדלה הזאת. אגב, דוגמא לחברות כזאת היא ביילין וליברמן.

S h a y D u

New member
מה קשור חברות?

לא דיברתי עליו ספציפית (אני גם לא מכיר אותו אישית), אלא ציינתי שבגלל אנשים כמוהו הגענו למצב הזה. וזאת עובדה.

iRoNBaLLz

New member
שוב. תשים לב למה שאתה כותב.

"בגלל אנשים כמוהו" הניסוח הברור אומר שהוא ועוד אנשים "כמוהו", בגלל המצב כזה.

S h a y D u

New member
אבל מה זה קשור לחברות?!

אגב, כמעט כל החברים שלי הם שמאלנים... אם הייתי בודק, אולי הייתי מוצא שכל הכיתה שלי הם שמאלנים חוץ ממני, אבל תאמין לי שאני יודע לעשות הפרדה.

iRoNBaLLz

New member
אז תעשה גם הפרדה בכתיב שלך.

לפי הכתיב שלך אתה לא כועס על הדעות, אתה כועס על האדם מהיותו אדם, כשהדעות שלו גורמות לך לשנוא אותו. ככה אני הבנתי את ההתבטאות. גם לי יש הרבה חברים שמאלנים :\ קשה להביא אותם לדרך הישר :)

OhMy33

New member
פשוט במקום

"אנשים כמוהו" תכתוב "אנשים עם דעות כמו שלו" ואז הוא יהיה מאושר.

OhMy33

New member
בת, בבקשה.

אם זה ויכוח עקרוני על מהות המשפט, אז יש הבדל גדול מאוד. אם זה דיון על משהו אחר, אני חושבת שאתה יכול להבין למה הוא מתכוון. בקיצור, סתם היית קטנוני. מן הסתם הוא לא התכוון לאנשים כמוהו - כאלה שאוהבים צבע ירוק וג'ינסים של לי קופר - אלא לאנשים שחושבים כמוהו.

iRoNBaLLz

New member
עמך הסליחה..

אולי הייתי קטנוני... אבל יצאתי מהשערה שעם טון המשפט הוא התכוון לאנשים כמוהו ולא לדעות כאלו.

ט ל ו ש1

New member
זה ממש לא יהיה לטובתנו

ותאמין לי חיילים יהיה להם מספיק, כי כל בן אדם יצא גם אם הוא לא חייל

idontknow1

New member
התייחסות לתשובות:

- אם זה לא אינטרס ישראלי לחסל אוייבים אז אני בספק אם יש לנו צבא בכלל. מה זה הדבר המצחיק הזה "אין לנו אינטרס". למה אין לנו אינטרס לחל אויבים אני לא מבין. - הלוואי שתיהיה מלחמת עולם שלישית סוף סוף תיהיה הזדמנות למחוק את האויב המוסלמי הנאצי. - בסדר הוא לא נאצי הוא אנטי ישראלי. אז למה בארגון בינלאומי יושב מישהו שהוא אנטי מדינה מסויימת? זה בערך כמו שבגמר המונדיאל צרפת-איטליה השופט היה צרפתי. זה הוגן?

the mnm factor

New member
אתם שומעים את עצמכם?

אתם אשכרה כותבים כאן שאתם מייחלים למלחמת עולם... אתם כותבים שאתם מייחלים שכל העולם ילחם אחד בשני. אתם יודעים שזה עקרון במצע המפלגה הנאצי נכון? "יש להפסיק לשאוף לשלום כי היצר הטבעי של האדם הוא מלחמה".

S h a y D u

New member
אוקי.. אז מה אתה מצפה

שנשב בחיבוק ידיים ונחקה שהטרור הערבי שנמצא מכל עברנו ישמיד אותנו?

Fleddermaus

New member
יש עוד אופציות.

יש הרבה מאוד בין "לשבת בחיבוק ידיים" לבין "מלחמת עולם". למרות שאתה כקיצוני בטח לא מסוגל לראות את זה.

S h a y D u

New member
האופציה שלי היא האופציה הטובה ביותר

על מנת שלא לאבד כמויות גדולות יותר של לוחמינו במשך השנה-שנתיים האלה של הפעילויות הצבאיות הסתמיות וחסרות התועלת.

סלוניק

New member
אתה שם לב באיזו שטחיות אתה מדבר

על ההצעה שלך למלחמת עולם? סתם כמה ציטוטים: "אבל אם נהרוס את מסגד אל-אקצה לפני כן, מלחמת העולם הזו שאתה מדבר עליה תהיה הרבה הרבה פחות קשה בשבילנו כי הרי כל העולם המוסלמי יהיה בהבל וכמעט ולא יוכל לגייס חיילים למלחמה נגדנו..." "מלחמת העולם תשחק לטובתנו כי ישראל נקודה קטנה בעולם שיכולה לנקות הרבה נקודות גדולות אחרות." "מה אתה מצפה, שנשב בחיבוק ידיים ונחקה שהטרור הערבי שנמצא מכל עברנו ישמיד אותנו?" (על למה טוב לפתוח מלחמת עולם..) Fleddermause צודק. יש הרבה יותר בחיים מאשר השקפה שטחית של שחור ולבן והרבה אופציות פרט למלחמת עולם או השמדת אל-אקצא, שאלה הצעות שאתה אפילו לא מוכן לחשוב על ההשלכות שלהן. אני משער שאתה צעיר ושההשקפות שלך לא מגובשות לחלוטין (גם אם הן נראות ככה), שזה בסדר גמור, אבל אתה צריך להסתכל על הכל בצורה ריאליסטית כשהמטרה האידיאלית היא תמיד להגיע לפתרון הסיטואציה במינימום אלימות, לא על ידי ההגברה שלה (עד כדי מלחמת עולם ופצצות אטומיות).

gagum

New member
היתה אופציה אחרת......

בשנת 1982 מלחמת שלום הגליל שנמשכה עד 2000 וגבתה חיים של חילים רבים במלחמה. אותה המלחמה שבעצם התחילה כמבצע צבאי בתגובה לירי קטיושות לא עזרה והיום תושבי הצפון חיים בפחד מן הקטיושות. היום בבוקר נהרגה אישה כאשר נפל עליה קטיושה בביתה שלה. אין אופציה אחרת חוץ ממלחמה כוללת מול אירן לבנון וסוריה שתומכות בחיזבללה. אבל מה אני מזיין בשכל? הדעה שלך ושל כל שאר השמאלנים לא תשתנה ותמיד תחיו באשליות שאפשר לחיות בשלום עם ה"שכנות" מהצפון. מה אתה עיוור?

למעלה