כמה שאלות:

Fleddermaus

New member
כן, ברור

הפיתרון לקטיושות הוא...מלחמת עולם! אתה הוא העיוור אם אתה לא מסוגל לראות שמלחמת עולם היא לא פיתרון הגיוני.

iRoNBaLLz

New member
היא לא הגיוני כי פשוט לא נשרוד אותה

איראן, למרות שהעובדה שהיא יודעת שהיא נחותה ( כנראה ) צבאית לארה"ב.. לא "תצא פראירית" וכן תפגיז את ישראל בנשק אטומי.. if we go down, you are going down with us.

תשובות

-למה לא חיסלו את נאסראללה במסיבת העיתונאים שהוא עשה לפני חצי שעה? כי יש שם עיתונאים מכל העולם אם הם יפגעו אנחנו בצרות. - למה לא עושים סיכול ממוקד לראשי הממשלות שתומכות בטרור (איראן,סוריה, לבנון)? זה לא כזה קל - איך זה שאנחנו באו"ם, אם יו"ר (קופי אנאן) האו"ם הוא נאצי? הוא מגנה את ישראל על הגנה עצמית ולא מגנה את האויב המוסלמי הנאצי על חטיפות חיילים והרג לא פוסק של חפים מפשע בכוונה הוא לא נאצי... סתם טיפש

idontknow1

New member
התייחסות לתשובות:

- נו באמת?! כאילו שלא יכלו לעקוב אחריו לאן הוא ומאבטחיו נוסעים אחרי זה. וחוץ מזה מה לעשות שהעיתונאים האלה (שמבחינתי גם מחבלים) מראיינים מחבל הם צריכים לדעת שהם לוקחים סיכון כשהם משתפים פעולה אם מחבל. אם בין-לאדן היה מוכף ב- 10 ילדים חפים מפשע, ארה"ב לא הייתה מונעת את החיסול בגלל זה וכך היה נוהג כל בן אדם נורמאלי. - אז זהו שזה מאוד קל, כל כך פשוט! בגלל זה אני שואל. לא שמעת על המטס שהם עשו מעל ארמונו של אסד המחבל המוסלמי הנאצי? לשחרר פצצה זה קשה? רק ללחוץ על כפתור.

idontknow1

New member
../images/Emo2.gif על זה לא ידעתי...

מבחינתי קופיף אנאן הוא מחבל לכל דבר וצריך לעשות לו סיכול ממוקד?

noamgk

New member
תגידו...

זה רק אני או שנסראללה צובע את השיער והזקן? ראיתי אותו מדבר למצלמות לפני כמה שנים והיו לו קצוות לבנים, אבל במסיבת העיתונאים אתמול - וגם בתמונה כאן - הוא שחור לגמרי... מחבל בסטייל.

שמולק

New member
אני מקווה שנסארלה בזמן הקרוב יפגוש

תחבר שלו יאסין למעלה בגיהנום

S h a y D u

New member
העולם הבא?!

ה"עולם הבא", פירושו - העולם הזה בדיוק.. רק לאחר תחיית המתים. ולעולם הבא.. אני מבטיח שלך שהוא לא יגיע...

שמולק

New member
טוב רבנו פעם הבאה שאני אכתוב

על עולמות הבאים ודיני שמיים אני יבוא להתייעץ איתך

S h a y D u

New member
לא.. זה כמובן היה סתם.. בציניות..:)

אבל אתה צריך להזהר עם המונחים ע"מ שיבינו למה אתה מתכוון...

למעלה