כמה שאלות...

Nushi99

New member
כמה שאלות...

אוקי אז ככה... היו לי הרבה מקרים כאלה מאז שאני קטן ואף פעם לא בידיוק התייחסתי אליהם ברצינות עד שהחלטתי לברר על זה קצת דוגמאות: * חלמתי שחבר שלי נדקר בבטן, שניה אחרי זה התעוררתי מצלצול ממנו והוא הודיע לי שהוא נדקר בבטן. * הסתובבתי ברחוב וחשבתי במקרה על בן אדם שלא חשבתי עליו כמה חודשים שהוא לא קשור לאיזור בכלל שהסתובבתי בו, חשבתי איזה מצחיק אם הייתי פוגש אותו במקרה, שניה אחרי זה הבן אדם כמעט דרס אותי עם המכונית שלו והמשיך ליסוע. * חלמתי שאני נוקע אצבע ברגל, לאחר שלושה ימים זה קרה לי * כשהייתי ילד נכנסתי לבניין נטוש לשחק כדורגל עם הקיר, ראיתי מדף מוזר(די גדול) באתי להסתכל עליו, שמעתי מישהו קורא לי מבחוץ, יצאתי, לא ראיתי אף אחד, אז חזרתי לקחת את הכדור מבפנים, ראיתי שהמדף נפל בידיוק איפה שרציתי ללכת לראות אותו, יצאתי החוצה לחפש את מי שקרא לי ולא היה אף אחד באיזור. עכשיו הייתי רוצה לדעת מה המשמעות של כל זה מכיוון שאני ממש לא מבין בזה, מה אני יכול לעשות עם זה? וקצת יותר מידע... תודה.

ואני חלמתי

על צונאמי פעמיים לפני הצונאמי בדרום מזרח אסיה בסוף 2004. חלמתי שוב על ארוע דומה בארצות הברית, לפני הוריקן קטרינה. חלמתי על סופת טורנדו בנס ציונה לפני הטורנדו שהיה בגליל לפני כמה חודשים. משום מה, אני חולם על אסונות טבע (בדומה לאמא שלי שחלמה תקופה מסויימת על פיגועים לפני שהם התרחשו).

IBP1

New member
ידידי ,אני מצווה עליך לא לקרוא ....

פוסטים מסויימים. הם עלולים רק להזיק לך.

אכן תמונות קשות...

אתה מתאר מספר מצבים אשר סטטיסטית יכולים להיות מקריים או אכן לסמל משהו. כמה פעמים נזכרת באדם ולא ראית אותו אחרי שניה? כמה פעמים חלמת חלומות שלא התגשמו? אנו חווים מאורעות ומחשבות רבות בכל רגע נתון ואחת לכמה זמן זה "תופס" רגע מציאותי, מכאן אין להסיק מאום. עם זאת יש אפשרות לא קטנה שיש לך יכולת לראות את הנולד - גם לאחר שהוא נולד ואתה לא ידעת על לידה זו, במידה וכן ראוי שתפתח תכונה זו עימה תוכל אולי לסייע לעצמך בחייך וכן לאנשים סביבך. מדוע אתה חוזה רק אסונות ? מדוע מספרי הלוטו לא מופיעים בחלומך? בהחלט קיים סיכוי שיש לך יכולת "לראות" למרחוק דברים בצורה על חושית. גש לאדם העוסק בנושא והתייעץ עימו, למד קורסים ונסה לקדם את יכולתך בעתיד. שבוע טוב

היו לי גם

חלמתי על אסון התאומים בלילה שלפני. הבנתי שחלמתי על זה רק כשהתמונה בשער העיתון הייתה נראית לי מוכרת להחריד. אחד הפיגועים האחרונים שהיו בב"ש, באותו מיקום בדיוק שחלמתי עליו. בכלל, היו עוד כמה חלומות נבואיים. אני גם יודע שהיו עוד ואני לא זוכר.

למעלה