כמה שאלות

כמה שאלות

זאת הלהקה שלי.. http://www.tapuz.co.il/MyBand/bandDisplay/Band.asp?b=990 א. האם כדאי לי להוציא אלבום? ב. כדאי לי להתחיל להופיע בבארבי? זאת ההופעה האחרונה שעשיתי.. לפני דקה הסתיימה.. מקום ההופעה מכיל 50 מקומות כשעלות כל כרטיס הייתה ₪ 120 עלות ההשכרה הינה ₪0 בחרת שכן להשקיע ביחסי ציבור. בהופעה זו הרווחת ₪6000,ו 280מעריצים! כיוון שבחרת להשקיע ביחסי ציבור, נגבו ממך עוד ₪0 בנוסף לעלות השכרת המקום. התפוסה באולם היתה מלאה. בעקבות הופעה זו מדד האנרגיה שלך עלה ב %44, מדד הגיבוש עלה ב %50 וככה גם כל ההופעות האחרונות שהיו לי.. אז כדאי לי להתחיל לעשות הופעות בבארבי ב40 שקל? ד. אם יש לי עוד 2 הופעות וכתוב לי בשתיהם שאני מוכן ב100 אחוז אליהם.. יכול להיות שזה יירד אחרי הופעה אחת או שבטוח זה יישאר 100 ? תודה למי שעונה זה חשוב לי..

MagnoMale

New member
...

א. זה תלוי במספר המעריצים. אני ממליץ על הוצאת אלבום ראשון אחרי המעריץ ה3000. בשביל לראות רווח יפה. אני הוצאתי אלבום רביעי כשאר היו לי 50,000 מעריצים וראיתי רווח של 70 אלף שקל. ב. בתור זה שמקום 5 במוערצות, אני מציע לך לא להתחיל בבארבי, רק מחר. ד.יכול להיות שזה ירד, תעקבי לפני ההופעה בלוח הופעות. בהצלחה:)

תעקוב* , *לא שמתי ג'..ח..

ותודה.. אני יוציא אלבום יותר מאוחר שאני יקבל כסף מההופעה.. יש לי יותר מ3000 מעריצים.. מחר אני יעשה הופעה אחת בפאב והופעה אחת בבארבי.. ואני יעקוב... תודה

למעלה