כמה שאלות

כמה שאלות

ממש לפני שבועות קבלתי את הרישיון שלי ויש לי כמה שאלות: 1.האם לאחר תקופת המלווה, כאשר יושב לידי מלווה ניתן להסיע יותר מ 2 נוסעים? 2.האם בתקופת המלווה , המלווה נחשב לנוסע מה שאומר שניתן להכניס רק עוד נוסע אחד? 3.בתקופת המלווה אסור להסיע יותר מ 2 נוסעים? 4.מתי אוכל להסיע יותר מ 2 נוסעים ללא צורך במלווה? תודה רבה על התשובות ובהצלחה

samata

New member
כמה תשובות

1. כן, ניתן להסיע כמות אנשים לפי תכולת האוטו. 2. נסמך על 1 -> התשובה היא לא. 3. מכיוון שבתקופת המלווה חייב לשבת לידך מלווה, גם הפעם זה נסמך על 1 -> לכן התשובה היא שמותר להסיע לך אוטו מלא. 4. כרגע תקנת השעה אומרת שמי שהוא נהג חדש ולא מלאו לו 21, אסור לו להסיע יותר משני נוסעים (כמובן בהנחה שאחד מהם אינו מלווה), ולכן כרגע כל מי שנהג חדש ומתחת לגיל 21 אסור לו להסיע מעל לשני נוסעים. בכל מקרה, התקנה הזאת תעלה שוב לדיון בחודש נובמבר - רק אז נדע אם היא תבוטל או תשתנה. נכון לעכשיו, אסור לך להסיע יותר מ-2 נוסעים כאשר אין מלווה באוטו. בהצלחה ושבוע טוב.

תדה אבל...

בנוגע לתשובה 2 לי אמרו שהמלווה נחשב לנוסע כך שניתן להסיע רק עוד נוסע אחד מחוץ למלווה , בתקופת המלווה חוץ מזה כל השתובות תאמו למה שחשבתי

samata

New member
אז הטעו אותך

המלווה מבטל את החובה להסיע שני נוסעים.

אם יושב איתך מלווה

גם אם זה בתקופת המלווה, מותר לך להסיע כמות אנשים כמס' המושבים ברכב.

100vardit

New member
עידן-אני יודעת שכבר קיבלת תשובות..

אני רק רוצה לאחל לך הרבה הרבה מזל-טוב
ואני שמחה בשבילך שאתה כבר לא
סע בזהירות
וד"ש לדגים

למעלה