כמה שאלות ..

TheCool88

New member
כמה שאלות ..

1)מה ההבדל בין מעבד סלרון לבין כל מעבד אחר ? האם יש באמת הבדל בביצועים ? ואם כן עד כמה זה משפיע ? 2)מה ההבדל בין מסך רחב למסך לא רחב ? 3)אני רוצה לקנות את Lenovo 3000 N100, אבל אני לא יקנה אותו בגלל המחיר היקר שלו 6,300 לכן אני רוצה להתייעץ איתכם איזה נייד כדאי בתקציב של 5,000 + או - לסרטים ולעבודה . האם המסך רחב משפיע ? והאם סלרון גם טוב ? אני אני רוצה את IBM אבל אני לא יודע הזה מהם כדאי ? תודה רבה מראששששש לירון .

TheCool88

New member
ההקפצה

אני קצת לחוץ, ביום ראשון אני הולך לקנות לכן אני צריך עזרה כמה שיותר מהר .

כמה תשובות... ../images/Emo13.gif

לגבי סלרון, פשוט להריץ חיפוש על סלרון ואני בטוח שתמצא המון הסברים טובים.מסך רחב - פשוט מאפשר פריסה רחבה יותר של התוכניות, שימושי בעיקר בעבודה עם גליונות אקסל, מאפשר עבודה עם כמה חלונות בבת אחת לרוחב המסך בלי לסגור כל חלון... אבל יש כאלה(כמוני לדוגמה) שממש לא מתים על זה.אני התלבטתי רבות בין N100 ל C100 בעל מעבד 1.86גה"ץ, ובסוף החלטתי על הC100 מכל מני סיבות(בעיקר סוללה שזה פרמטר מאוד חשוב לי, אבל גם מחיר).אני מאוד מרוצה מהביצועים שלו. מריץ לי המון תכניות בבת אחת במהירות אדירה. פשוט קניה טובה. הוא עלה לי 5300 ב PC-Center והגיע תוך יום וחצי עם שליח אלי הביתה
. אם יש עוד שאלות, תרגיש חופשי! לירן.

nwhyme

New member
המעבר למסך רחב נעשה לדעתי

כי רבים משתמשים במחשב לצפיה בסרטים וזה יחס המסך האופטימלי במסך רגיל אתה מאבד שטח או מעוות את התמונה כאשר אתה צופה בדיוידי בסרט שנעשה לקולנוע

TheCool88

New member
תודה לכם, חופשי זה השם הנוסף שלי ;-

אני אלך היום לביג בוקס לתצוגה כדי לבחור את הנייד המתאם לי מבחינה ויזואלית לפני שאני הולך לקנות, כיוון שהקנייה שלי מתבצעת באילת בלי מע"מ.

למעלה