כמה שאלות

reasonsforall

New member
כמה שאלות

אני חדש פה..... עכשיו בגלל שאבודים הולכת ליגמר החלטתי שההתמכרות הבאה שלי הולכת להיות.....נמלטים. אז ככה: כמה פרקים יש בעונה הנוכחית..זאת שנגמרה? מתי תשודר העונה הבאה?(על פי ארה"ב) האם ידוע כמה פרקים הולכים להיות לעונה השנייה?

לילי 22

New member
אז ככה

1.בעונה ראשונה 22 פרקים שכבר שודרו בארה"ב. 2.לא ידוע ממש מתי תשודר העונה השניה אבל הצילומים יתחילו ב 15 ליוני בדאלאס שבטקסס. 3.זכור לי שאמורים להיות בערך אותם מספרי פרקים בעונה 2 (22) אבל עקב שיקולים כלכליים,רייטינג ועוד מיליון דברים אחרים פוקס יכולה לקצץ את מספר הפרקים בעונה 2. 4. התמכרות נעימה! |תרופה| והיא תהיה נעימה אני מבטיחה לך

../images/Emo207.gif טוב החלטתי... כדי להשלים את

החור שנוצר ולוא דווקא החור בחדר השומרים.... אני הולכת על נשות הכדורגלנים עונה 5 ( ראיתי את השאר לפני שפרשתי מיס). אלא אם כן יש הצעות אחרות פרט ל: האנטומיה של גרי, פלישה, כל סדרות הנוער למינהן ( סורי אני נשארת נאמנה לדילן ולבברלי),גבירתי הנשיא.... וכל החדשות של יס - לא הכי מעניין אותי. אז אם יש לכם הצעה בסגנון : נמלטים/אבודים/24 אשמח לשמוע.... אם לא אני מתפשרת על נשות ורק בגלל גברת טרנר.

אני הבנתי שלגבי אבודים.....

חוץ מהפסקה אחת גדולה. אבודים תחזור לABC לעונה השלישית באוקטובר ואז ישודרו שבע פרקים חדשים עד אמצע נובמבר בערך. באמצע נובמבר אבודים תצא להפסקה גדולה מאוד, עד ינואר - פברואר (חודשיים - שלושה הפסקה). כשהיא תחזור בינואר - פברואר, היא תשדר עד אמצע מאי את כל שאר העונה שלה, בלי הפסקה אחת אפילו. בזמן ההפסקה של לוסט תשודר סדרה חלופית שתיקרא "Day Break". זה מין סדרת דרמה חדשה שABC מפיקים... היא הסדרה שתחליף את לוסט כשהיא תהיה בהפסקה. היא מתכוננת ל-13 שבועות (כמשך ההפסקה של לוסט). בינתיים רואה עקרות בית נואשות והאנטומיה של גריי.......

למעלה