כמה שאלות:

liat77

New member
כמה שאלות:

1.הקטן בן 5 שבועות ויש לו קצת יובש(קשקשת?) בשיער אני שמה לו מדי פעם שמן תינוקות אבל אני יודעת שבארץ יש משהו אחר-מן שמפו מיוחד? אם משהי יודעת של מי ואיפה ניתן להשיג? 2.לאמהות שמניקות-תה בשקיות של ויסוצקי להרמת יצור החלב? שומר?(אני פשוט לא זוכרת את השם). יש עוד רעיונות לתינוקות או ילדים-פשוט אבא שלי מגיע אלינו שבוע הבא והוא במרוץ אחרי הקניות, להזכירן אני גרה בניו יורק-אשמח על רעיונות של דברים יחודיים. תודה מראש ליאת.

יש את "אמול" של דר' פישר

שמן לאמבטיה גם הגוזלי שלי התקלף וזה ממש עזר, את יכולה גם לשים טיפה שמן תינוקות בראש ולסרק בעדינות- בערך חצי שעה לפני מקלחת תה שומר- אמור להגביר את החלב אבל זהירות.. יש נשים שהתה מייבש להן את החלב מנשא יש לך? ממליצה מאוד על תינוכיס (או כל מנשא אחר מבד), פשוט לא יכולתי לחשוב מה היה בלי.. מזל טוב

לוליLuli

New member
אז ככה:

שמן-בלנאום מעולה ,שמים בטמבטיה תה שומר של ויסוצקי בשקיות -נהדר לחלב יש גם טיפות טבעיות:חלב-רב או חלב-אם שהם גם בכמוסות

דידולי

New member
אני לא יודעת מה חומרת היובש אבל

אצלי היה יובש רציני בקרקפת שלא עבר והלך והחמיר והייתי משתמשת באמול וממש לא עזר רק אצל הרופאת ילדים בקופ"ח קיבלתי מרשם לקרם שהעביר את העניין תוך שבוע ללא סירוק (אמרה בתוקף שאסור והתייעצה עם רופאת עור) רק מרחתי והספגתי עם כריות האצבעות ואחרי שעה שטפתי . אם את מעוניינת בשם של הקרם תגידי לי ואני אלך לשלוף את הקרם כי אני לא זוכרת את השם בע"פ

gallish

New member
אני אשמח לדעת מה שם הקרם

גם לנו יש קצת קילופים בקרקפת (אחרי שהיא היתה מלאה פצעים ותודה לאל הם עברו) אני רוחצת אותה כבר כמה ימים עם הבלנאום הרמל וזה לא עובר... תודה

liat77

New member
לגדול שלי היה הרבה הרבה

קילופים והרופא המליץ על Neutrogena וזה עבר בתוך כמה ימים, השאלה אם יש לכם בארץ???

liat77

New member
../images/Emo51.gif רבה../images/Emo140.gif ומקפיצה לעוד

מ ק פ י צ ה

liat77

New member
ועוד שאלה:

מוצרים של חברת קמפניולה-איפה ניתן למצוא בצפון(חיפה,קריות...)

למעלה