כמה שאלות..

tm2003

New member
כמה שאלות..

- זה נכון שבאופטיקה הלפרין עושים בדיקת עיניים לטופס ירוק לחברי כללית בחינם? - נאמר לי שיש חנויות צילום בארץ שלא נותנת את הטופס הירוק לקחת לרופא המשפחה ובעצם מחוייבים להשתמש ברופא בחנות שגובה על כך כסף. זה נכון? -לאחר שמילאתי את הטופס הירוק מה אני אמורה לעשות אם אני לא מעוניינת מיד לגשת לתיאוריה? תודה רבה

aviGODFATHER

New member
כמה תשובות

אני לא יודע לגבי המקרה הספציפי של אופטיקה הלפרין, אבל בהחלט יכול להיות כי איפה שאני עשיתי את הבדיקה לא לקחו לי כסף כי אני חבר ב"מכבי". יש מקומות כאלה שמאפשרים רופא בתשלום, אבל אסור להם לחייב אותך להשתמש בו לפי מה שאני יודע. את לא חייבת לעשות כלום, רק תזכרי שהטופס תקף לשנתיים ככה שאם יעברו שנתיים עד שתיגשי לתאוריה תצטרכי להוציא את הטופס מחדש.

MeWithoutU

New member
תשובות

בקשר לשאלה הראשונה!אני לא יודעת באיזה מקומות בארץ!אבל כן זה צריך להיות ככה...חברי כללית הבדיקה בחינם באופטיקה הלפרין...בכל אופן את יכולה להיתקשר לברר בספר טלפונים()= בקשר לשאלה השניה...אסור להם לחייב אותך!...זכותך ללכת לרופא שלך! ובקשר לשאלה שלישית - את לא חייבת לגשת ישר לתיאוריה רק תזכרי שלטופס הירוק יש תוקף מסוים...וכשהוא נגמר ונגיד את רוצה לעשות תיאוריה אז חייבת למלאות אחד חדש...

kw0

New member
אגב, לגבי הרופאים

שימו לב לתיקון הזה לתקנות התעבורה שפורסם ב1.5.06 (תיקון מס' 9, בעמוד 12)

למעלה