כמה שאלות...

yuvale123

New member
כמה שאלות...

טוב, אז לא מזמן התחלתי לעבוד עם קיובייס ויש לי כמה שאלות 1. איפה אני יכול להוריד VST? 2. איפה אני יכול למצוא איזה שהוא מילון מושגים (עדיף בעברית כמובן, לא אכפת לי שיהיה באנגלית)? 3. עוד משיעורי אורגן בכיתה ג' אני זוכר שהייתי לוחץ על מקש והאורגן היה מנגן לי את התופים לבד בהתאם לאקורד. בקיובייס אני חייב להגדיר ממש את המכות על התופים כשאני עורך את המידי. זה לא נשמע לי הגיוני, חייב להיות משהו יותר פשוט (בעברית כמדומני קוראים את זה מכונת תופים)... 4. אני עומד לקנות מחשב נייד (עדיין לא יודע אם AMD או אינטל) ואני רוצה לקנות כרטיס קול שיתן לי תוצאה בת זונה עם הקיובייס. מה עוד אני צריך חוץ מכניסה לMIDI ויציאה לOPTICAL (אני מתכוון לעבוד עם SURROUND וממש אין לי כח לעוד 70 כבלים שיצאו לי מהמחשב)? יש המלצות לדגמים? אני מניח שהשאלה כמה אתה מוכן להשקיע ישר תעלה, אז התשובה היא אני לא יודע. אין לי מושג כמה עולים כרטיסי קול. בוא נגיד שמצבי הפיננסי לא רע אבל זה לא אומר שאני הולך לזרוק 3000 שקל על כרטיס קול. מה שכן אני מוכן להשקיע עוד כמה מאות שקלים ששוים את זה. 5. יש המלצות לאתרים או מקורות מידע אחרים על התוכנה ויצירת מוזיקה אלקטרונית בכלל? אני אשמח! 6. איחלתי לחייל בהצלחה. בום בולנאט. בום שנקר. סאב קה סט. ת-ו-ד-ה-!-!-!

alt loc

New member
מחשב נייד ברמה בסיסית לא יתן לך ...

הרבה כי הוא לא יעמוד בעומס תחשוב פעמיים לפני שאתה זורק תכסף ידידי

Mike A

New member
ככה

1. www.kvraudio.com 3. לא הבנתי מה, יענו אתה לוחץ על כפתור והוא אוטומטי מנגן לך לופ של תופים? אם זה מה שאתה מחפש, תחזור לכיתה ג. בקיובייס (בצורה מפתיעה למדי) אתה אשכרה צריך לכתוב את התופים שלך לבד. אלא אם אתה משיג לופים, אבל אני לא אוהב את שיטת העבודה הזאת. 4. מה שזה לא יהיה, תשתדל שיהיה dual core. 6. בהצלחה.

HeavenlyB

New member
כמה תשובות

1. בקישורים של הפורום. 2. יש מילון מושגים בפורום (דל, אבל זה מה יש כרגע) ויש גם בפורום סאונד והפקה. אם יש לך מושג מסויים שאתה לא מכיר, אתה יכול לשאול, או לחפש בפורום ולבדוק אם עוד לא שאלו. 3. לא, זה לא נקרא מכונת תופים, זה נקרא ליווי אוטומטי, או מכונת מקצבים. מכונת תופים גם כן צריך לתכנת. יש תוכנות לקיובייס, כמו Droove Agent לדוגמא שיש להן מקצבים מוכנים. דבר שני, זה בהחלט הגיוני שלא יהיה מקצב מוכן. זו תוכנה ליצירה, לא להעתקה של דברים מוכנים. מה כאן היצירה עם התוכנה מנגנת במקומך? כל התוכנות האלה שבאות עם מקצבים מוכנים, אפשר לזהות בשירים מספר חודשים אחרי שהתוכנה יצאה, כי לכולם יש וכולם מכירים את המקצבים שבאים איתן. כל ילד בן 4 שיודע ללחוץ על כפתור יכול לעשות את אותו דבר. 4. אם אתה לא צריך כניסות מיקרופון, המחיר לא צריך להיות יקר מידי. למרות שאני מכיר את ה-FW410 של M-Audio שכולל יציאה אופטית, כניסת מידי ואפילו שתי כניסות מיקרופון, בפחות מ-3000 ש"ח. אני מציע לעשות סיבוב חנויות ולראות את ההיצע. 5. www.cubase.net הוא הפורום הכי טוב בשביל התוכנה.

למעלה