כמה שאלות

באדי

New member
כמה שאלות

ייחרתי קיטומים של פוקסיות לפני שבועיים וחצי ועדיין אין סימני השרשה, לא השתמשתי בהורמון - האם זה סביר ? ראיתי שאנשים מזמינים זרעים בחו"ל, איך ?, מאיפה ? זה בכלל חוקי ? ניסיתי להנביט זרעים של כל מני ירקות, ועשבי מאכל, הכל נעשה כמו שכתוב בתנ"ך של הפורום..... עד כה נבטו רק הדלעת והמלון (ויש גם אבטיח, תירס, כוסברה, חציל ועוד ועוד) הזריעה בוצעה לפני שלושה שבועות, האם אני צריך להסיק מסקנות ולנסות מחזור חדש ?

gitta

New member
הי באדי

החורף הזה היה הפכפך לגמרי, היו פריחות והבשלות שלא במועדיהן הנורמליים, וגם זרעים שלא נבטו כלל או שתילים שלא פרחו. לכן מילת המפתח היא סבלנות, קודם כל עד שיגיעו המומחים וישיבו לשאלתך, ואח"כ סבלנות כלפי הירקות ועשבי המאכל שלך. תשקה ותדשן לפי הצורך (יותר בימים חמים) ותמתין לפני שתהפוך את האדמה, לפחות עוד כמה ימים.

ora1m13

New member
מנצלשת פוקסיות

שלי עדיין לא פורחות(ירושלים). מה דעת המומחים?

r66

New member
../images/Emo45.gifכנ"ל

אבל בגלל השמש אני פותחת עליהן שמשיה כל יום

Rוני

New member
לי יש שני ניצנים מפוקסיה שנתנה

לי תלתליפז (יחור מקיטום
) אין לי ניצנים מפוקסיות ותיקות שלי, ענקית ומלאות. אז סבלנות

Rוני

New member
שתיים התפתחו נפלא ועשיתי מהן יחורים

שהתפתחו נפלא, כאשר קטמתי שתיים לא מתפתחות
בכל מקרה אין ניצנים, אבל אני לא מתרגשת מזה, כי גם אצל הפוקסיה הותיקה שלי אין ניצנים.

רוני, אני מקווה שמספר 16 שלך חיה,

כי שלי לא שרדה. גם יחורי הפוקסיה שלקחתי ממך לא שרדו.

Rוני

New member
16 חי וקיים

מה שלקחת ממני לא שרד
אולי בגלל שמאוחר מדי ליחורים? גם מה שלקחתי ממך נופח ברגעים אלו את נשמתו. לא נורא. לשנה הבאה בירושלים הבנויה

אני לא מתיאשת ../images/Emo6.gif ! אנסה שוב. אולי

יהיו יחורי פוקסיה לאימוץ במפגש.

drorjs

New member
נראה לי..

שהחציל והכוסברה כבר לא יצאו..וקרה לי שנה שעברה שמתוך איזה 30 זרעי חציל נבטו 3.מוזר שהאבטיח לא יצא. אצלי עכשיו דלעת מלון ואבטיח יצאו ממש בו זמנית.

hadarperi

New member
החציל שאני זרעתי נבט אחרי חודשיים!

כבר הייתי בטוחה שאין לו סיכוי, אבל כנראה שזרעתי אותו כשהיה קר מדי והוא פשוט חיכה לזמן המתאים.

למעלה