כמה שאלות

mikeyy

New member
כמה שאלות

1. מדוע המורה שלי אומר שחייבים להפעיל תאוטו-לסובב תמפתחות, רק כשאני לוחץ על הקלאץ ואני בהילוך 1? אותו דבר לגבי סגירה: להעביר לראשון, להחזיק את הקלאץ, לסגור תאוטו, ואז להרים אמברקס.. המורה שלי צודק? 2. החוק שמורה נהיגה לא חייב לשים חגורה כבר תקף או שרק בעוד כמה חודשים? 3. מה זו חניה בזווית? 4. אם אני רוצה לעבור לנתיב אחר - נגיד משמאל (בגלל הרמזור) ואז לעבור לימיני. קודם להעביר להילוך 2 ואז לעקוף או כבר לעקוף כי אין מכוניות ורק אז להעביר להילוך 2? מה אתם אומרים? תודה רבה לכולם!!

פרטנר

New member
תשובות

1.לחיצה על הקלאץ מפרידה את המנוע מהגלגלים- ניתן להניע בצורה כזו גם שההילוך משולב (ניתן גם בניוטרל) וכנ"ל בכיבוי.(המורה צודק). 2. החוק לגבי חגורת הבטיחות למורה הוא טפשי למעט מורי נהיגה על משאית (מרחק המורה מההגה). 3.חניה בזוית- כשהרכב נמצא בזוית כלשהיא למדרכה ע"פ הסימונים . 4.לא ברור כל כך , אבל בעקרון רצוי להעביר להלוך שני מוקדם ככל שניתן ואח"כ לבצע את מטלות ההשתלבות. 5. (מלמטה) מנוע 1600 בנזין זה משהו משהו...

mikeyy

New member
לגבי 1: הוא אמר שאי אפשר בניוטרל.

לא הבנתי לגבי 3, יש למישו המחשה של זה?.... 4. המורה שלי אומר, קודם לבצע את מטלות ההשתלבות ורק אז להעביר..

פרטנר

New member
אז ככה:

לגבי 1- תחליף מורה. לגבי 3 -"מישו" זה הפועל הרומני מ"ארץ נהדרת" (אז אין לא המחשה של זה). לגבי 4-יתכן ומדובר בסיטואציה שלא הסברת כראוי .

רן88

New member
אתה מחכה לאישור של כל אחד מחברי

הפורום? סביר להניח שאם היו כותבים כאן דברים לא נכונים מישהו היה מתקן. משום שזה לא קרה היה רגוע.

aviGODFATHER

New member
4.

אם אתה מתכוון למעבר לנתיב אחר באמצע נסיעה, אני לא חושב שחובה להעביר הילוכים - אתה צריך להיות במהירות מסויימת שתתן לך את היכולת לעבור את הנתיב. יכול להיות שתעבור נתיב גם בהילוך שלישי.

למעלה