כמה שאלות

NaCarmon

New member
כמה שאלות

עברתי טסט שני יום רביעי וכתוב לי על הטופס הזה : "נדרש מלווה עד 6/7/2006" אז זה כולל את ה-6 או שב-6.7 אני כבר יכול לנהוג בלי מלווה ? ועוד שאלה : כשיגמר לי המלווה נגיד ובטעות אני אקח יותר מ-2 אנשים באוטו בנוסף אלי, ובטעות שוטר תפס אותי. זה החרמת רכב וצריך לעבור טסט מחדש וכל זה ? או פשוט קנס רגיל ? ועוד שאלה אחרונה נגיד שאני רוצה לעשות פרסה מכביש חד סטרי לחד סטרי שבין הכבישים יש שטח בנוי אז בעיקרון צריך מהנתיב השמאלי להגיע לשמאלי נכון ? אבל "השטח הבנוי" דק יחסית ובלתי אפשרי לעשות פניה משמאל לשמאל כי זה חד מדי בשביל האוטו, אז איזה פיתרון יש לזה ? זהו מקווה שתענו על השאלות ביי

flutter girl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"כשיגמר לי המלווה נגיד ובטעות אני אקח יותר מ-2 אנשים באוטו בנוסף אלי, ובטעות שוטר תפס אותי." הרגת אותי... בנוגע לסוף המלווה- אתה יכול להתחיל לנהוג לבד ב12 בלילה שבין ה6 ל-7 ביולי, וליתר דיוק, החל מה-7.7.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

1. תוכל לנסוע בלי ליווי ב-7.7. 2. יכול להחרים לך את הרכב לפי מה שאני יודע, אבל הסיכויים שדבר כזה יקרה הם מאוד נמוכים - זה לא ממש נפוץ שעוצרים לביקורת, וחלק גדול מהשוטרים בכלל לא מודע לקיומו של החוק, וחלק מאלה שכן מודעים לחוק לא ממש אכפת להם. בכלל החוק הזה הוא בעיקר בשביל חברות הביטוח שלא יפצו אנשים שנהגו בניגוד לחוק הזה. אבל עדיין יש לך את הסיכוי הקטן ליפול על שוטר מניאק שידפוק לך את הצורה - אז תעשה בעצמך את השיקולים שלך... ולא, אתה לא תצטרך לעבור טסט מחדש. בשביל לעשות פרסה במצבים כמו שציינת צריך לא להיצמד לשמאל אלא להתרחק טיפה מהשטח הבנוי המפריד (לסטות טיפה לצד ימין) ורק ככה לפנות (כמובן שבהילוך ראשון).

Krishi

New member
כמה תשובות

דבר ראשון כמו שאמרו לך מותר לך לנהוג לבד רק מה-7.7.2006 אם תיתפס מסיע מעל 2 נוסעים מבלי שיהיה איתך מלווה רכבך יוחרם ותוזמן לדין (ושם זה כבר תלוי במה שהשופט יחליט) ובחידוש הרישיון בתום תקופת הנהג חדש יהיה סיכוי גבוה שיבקשו ממך לעשות או תיאוריה או טסט מחדש (אלא אם השופט יקבע אחרת במשפט שיהיה לך ישר אחרי ביצוע העבירה)... בקשר לפרסה. יש 3 דברי חשובים בביצוע פרסה (כמובן רק במקומות שאפשר לבצע אותה): 1. לא להפריע לתנועה בשום דרך, גם לא לתנועה מאחוריך וגם לא לתנועה בכביש ממול. 2. לעשות פרסה כמה שיותר קצרה... גם אם אתה לא מצליח להגיע לנתיב הכי שמאלי זה לא נורא העיקר שזה היה מהר. 3. לא משנה לאיזה נתיב הגעת בסוף הפרסה, תישאר עליו! כי אם למשל יש רכב שבא ממול ואתה עושה לו פרסה ועוד משנה את הנתיב זה מסוכן ולא בטיחותי...

jazzistco

New member
בטסט מכשילים

אם נשארים על הנתיב השמאלי אחרי הפרסה... - לא כך?

Krishi

New member
לא בהכרח

אם אתה מצליח לעשות פרסה ולהגיע לנתיב השמאלי וזאת מבלי שהפרעת לתנועה אין שוב בעיה עם כך

למעלה