כמה שאלות ...

דניס12

New member
כמה שאלות ...

יש לי ידידה שבזמן האחרון הרזתה מהר מאוד למרות שרואים היא אכלה ולא עשתה הרבה ספורט אני חושב שיכול להיות שהיא לקחה או כדורים מדכאי תאבון או כדורים משלשלים .. השאלה שלי האם קיימים באמת בשוק כדורים אלא שניתנים לקנייה ללא מרשם ?? ואם כן אלו ??(הכוונה שם ..) אניח ודש בכך מפני שכבר היו לה הפרעות אכילה וכל מה שמסביב .. בבקשה עזרו לי ...

קובי כ

New member
כן... קיימים כדורים משלשלים

שנמכרים ללא מרשם רופא. וקיימים גם מוצרים טבעיים שמשלשלים. לצערנו המון פעמים אנחנו מפספסים את העניין ומוכרים אתזה גם לנשים צעירות שחושבות שככה הן ישיגו את המשקל הראוי. חשיבה שגוייה מהיסוד כמובן - אבל זוהי בעייה בעולם הרוקחות - השימוש במשלשלים. ויש התלבטויות רבות האם להפכן לתרופות מרשם אחת ולתמיד. בברכה,

דניס12

New member
מה שמם של הכדורים ??

ואתה אומר שזו טעות להשתמש בהם . הכוונה טות רפואית וביולגית או הכוונה שאפשר לרדת במשקל בדרכים אחרות כי אם זה רפואי תסביר לי בבקשה למה ואני אדבר איתה ... ויש כדורים מדכאי תאבון ?? ללא מרשם ??

קובי כ

New member
כדורים מדכאי תיאבון ללא מרשם לא

קיימים. הכל מחייב מרשם! יש המון שמות לכדורים משלשלים וקיימים עשרות בשוק. בד"כ השכיחים הם לקסעדין ולקסטיב קומפאונד (שהיום כבר דורש מרשם) ולקסיקל פורטה. לא מומלץ בהחלט להשתמש במשלשים להורדת משקל. הם גורמים לתופעת מעי עצל. הפרעות אכילה הם מנת חלקנו ביום יום ויש נשים הסובלות מכך. אם את חושבת שחברתך סובלת מהפרעה שכזאת, מומלץ שתפנו לרופא מומחה לעניין לפני שיהיה מאוחר. בברכה,

למעלה