כמה שאלות???

N a d a v 1 6

New member
לא יכול שלא להגיב...

אני חושב שזה לא בריא לא לך ולא לכלב שיישן איתך על המיטה ההרגל המגונה הזה הוא טעות. שלא לדבר על חמוסים??????? עם כל האהבה ה=עצומה שלי לבעלי חיים! זאת טעות!!!! פשוט טעוווות להרגיל חיות לישון על המיטה שלך ויש לי מלא מלא הסברים גם למה.. כל חיה במקומה היא!, הכלבה שלי לא מספיק שכל החדר שלי זה בעצם שלה..לא תעז לעלות על המיטה שלי למרות שפעם היא הייתה ישנה איתי(בדגש על פעם) ועוד הייתי מעלה אותה!! שחלילה לא תישן על הריצפה עד שהתחלתי להבין כמה שזאת טעות, יש לה מיטה מאוד נוחה....קרובה אליי שתישן שם!. חמוסים? עם כל הכבוווווד ותאמיני לי שיש!!! אם את ישנה עם חמוסים במיטה מזה אומר עלייך?, את מריחה בריח החמוסים יום יום?... כמובן שלכולנו יש ריח של חמוס:) אם נרצה אוו לא! אם נשתעשע עם חמוסים! נריח כמוהם אבל יש הבדל בבין לשחק ולהיות איתם לבין לישון איתם! תחשבי על זה, המיטה שלך זה מקום פרטי לך ולבעלך!..חוץ מזה את מתקלחת מתנקה..והולכת לישון על מיטה נקייה, זה כמו שאת תכניסי את עצמך לכלוב של החמוסים ותישני שם!. בכל אופן..ממש מצטער אם נפגעתן אבל אני פשוט נורא נורא נורא נגד העניין...שחלילה וחס לא תעלבו, ושחלילה וחס לא תחשבו שהחיות שלי הם לא המשפחה(ולא רק חלק). קצת ..הגיינה..לישון עם חמוסים?!:\,

Sweet Fantasy

New member
עם החמוסים איכשהו

אני יכולה להסכים, עם הכלב? אני לא רואה שום רע.. החדר שלי זה החדר שלו, המיטה שלי שלו. כמו שזה שלי זה גם שלי אני לא רואה בו חלק נפרד מהחדר, זה כמוש אם היה לי אח קטן לא הייתי נותנת לו לישון על הריצפה.. כל החיות שלנו ישנות על מיטה כלשהי (של בני אדם) פשוט יש מיטה אחת בבית שלא בשימוש ושם רובם מתמקמים, אבל נאפו ישן איתי ואני אוהבת אותו הוא כמו הדובי שלי.. ואני מאמינה שמי שיש עם החמוסים זה אותו דבר, מקום פרטי "לך ולבעלך"? מזה השטויות האלה.. ברגע שהכנסת אליך חיה לבית המקום הפרטי שלך הופך להיות גם המקום בפרטי שלהם (זאת דעתי) "מזה אומר עלייך?" לא נסחפנו קצת? אומר עליו\ה שהם אומרים את החיה שלהם ורוצים לישון איתה, אני שמחה שאת החבירה שלך את עשית אבל זה לא אומר שאם אתה בחרת בה היא הכי מושלמת.. כמו שרשמת בעבר היית ישן עם משי, זה שהחלטת לשנות את ההרגלים כי לא התאים לך יותר וכי היא התחילה להדחף זה משהו אחר. בקשר להגיינה, סליחה.. אבל חוץ מהריח (שבדר'כ יותר חזק אצל זכרים, אבל למי שיש נקבה זה לא ממש מורגש) החמוס הגייני מאוד! יותר מכלב אפילו, הוא לא כל היום בחוץ מתפלש בבוץ, רוב החמוסים, רוב היום בבית יש להם את הכלוב שלהם, שהוא נקי והגייני.

samisam

New member
טוב חבר'ה בואו לא נריב

אני לא ישן עם בנג'י יותר חחח נראה לכם זה בחירה שלי ולא ישנה מה הוא אומר אני חושב שבנג'י יותר נקי ממני(חוץ מהריח)והוא לא יכול להמחץ תנסו לישון עם תינוק ולא לפחד אני ואישתי מאומנים חחחח רק שאני מפחד שהוא ינשך לי משהו
חשוב חחחח
אבל זה בסדר Sweet ƒantasy
עזרה לי בזה והוא ישן בכלוב

N a d a v 1 6

New member
מה הקשר לנקי?!

אף אחד לא אמר הם יכולים להיות נקיים! אבל לכלב יש ריח של כלב...עם כמה שזה נשמע מעצבן אבל כן! ולחמוסים יש ריח של חמוסים גם אם הם יהיו נקיים!!!.... בכל אופן..אם את לא יודעת מזה מקום פרטי בגילך מאוד מצטער אבל אני לא יכול להסביר לך..במידה והיה לך חבר..אני מקווה שתביני מקום פרטי זה מקום פרטי כל הבית הוא לרשות החיות שלי!.... אבל המיטה..זה המיטה!..... טוב לא נכנס לוויכוחים זה דוחה וזהו.

Sweet Fantasy

New member
אתה ממש חצוף ../images/Emo12.gif

קודם כל נראה לי שאני טיפה אומנם טיפה אבל יותר גדולה ממך. היו לי כמה חברים לא אחד (לא שזה עניינך בכלל) היה לי חבר שגיזמו עדיין היה אצלי בחדר. והיה לי חבר שגיזמו לא היה בחדר והיה לי חבר שנאפו היה בחדר ונאפו נשאר בחדר, ונאפו עדיין ישן (איתנו!) במיטה. ויש כאלה שזה יפריע להם ויש כאלה שלא. ואני שמחה שאותך זה דוחה אבל זאת כבר בעייתך, אל תדבר איתי על הגיינה כי אתה לא יודע איך נראים בתים של אנשים אחרים, זה שהם ישנים עם החיות שלהם במיטה לא אומר שהחדר מטונף.. ובטח שאל תדבר איתי על פרטיות תהייה בטוח שאני יודעת יותר ממך מהי, עם כל הכבוד נדב עברתי יותר ממך.

samisam

New member
עזבי שטויות

הוא עוד קטן כדי להבין הגיינה של נשים אישתי נצית בדברים האלו וזה לא משנה חבר או לא חבר, בנג'י כמו ילד קטן מבחינתי מי הוא שיגיד לי מה לעשות אז אם היא צריחה להחליף מצעים כל יום בשבילו היא תעשה את זה,ובלי שום קשר אם הוא ישן במיתה או לא לפעמים הוא עולה על המיטה סתם ככה שהוא מסתובב בבית מה אני צריך לקשור אותו, ותנסה ללמד חמוס לא לעלות על המיטה זה כמו ללמד כלב לא לנבוח חחח

samisam

New member
../images/Emo140.gifכן ../images/Emo51.gif

כן סידרתי את הגודל שלהם וזה הסתדר

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

זאת הייתה דוגמא, חח החבר שהיה לי כשגיזמו פה היה גם כגיזמו עבר לחדר אחר עם ג'וזפין, ככה שזה יוצא 2 בערך (בתקופה) ועוד אולי איזה מכרים
(חח סתם)

mikonww

New member
זה בסדר באמת כאילו מה בראש שלך

מופקרת קטנה טובה משחשבתי
(מיתוך בת הים הקטנה) אמממ אז מתי את אמרת שאת מגיע לבקר אותי חחחחחחחחחחחחחח

למעלה