כמה שאלות???

samisam

New member
כמה שאלות???

טוב מה המצב כולם? אני מקווה שאתם נהנים מפורים ושיצאתם אתמול והתחפשתם ונהניתם.טוב אז ככה בנג'י שלי נושך נשיכות קטנות באף ובשפתים לא משהוא כואב אבל מפחיד לפעמים רציתי לדעת אם זה מחיבה או שהוא רוצה לאכול לי את האף חחח???ומאז שבנג'י בבית הוא לא מוכן לישון בלילה בכלוב שלו הוא רוצה לישון איתי במיטה הוא בוכה לי שאני יקח אותו והוא יושן איתי אז רציתי לדעת אם זה היה כך כל הזמן כי אני לא יכול לשמוע אותו בוכה בלילה זה עצוב:(??

mikonww

New member
הייי

נתחיל מיזה שאני השאל בן כמה החמוס שלך ? זה יעזור לתת תשובות קצת יותר מדויקות. בכל מקרה בתור שלב א יש להפסיק את הנשיכות בפנים במידי, עכשיו אולי זה משעשע ולא מזיק, אבל מקיוון שבני האדם עדיין לא יכולים להבין מה עובר על בעל החיים שלה, אז אתה אף פעם לא תידה מתי הוא יחלית לנשוך חזק, והם יודעים לנשוך חזק. שלב ב: אני אישית לא סוגר את החמוסים שלי בכלוב אבל יש להם חדר משלהם, אז הם יכולים לבחור איפה לישון, יש להם עוד סמרטוטים שפזורים שם והרבה פעמים אני מוצה אותם מחוץ לכלוב ישנים. לישון איתך אני לא ממליץ כל כך, אחרי הכל יש להם רייח שנידבק ויש להם קריזות. תנסה אולי לשפר לו את הכלוב, אולי צעצע חדש ואולי כלוב יותר גדול. בנוסף תנסה לשאול את עצמך גם אולי החמוס מבלה יותר מידי בטוח הכלוב, ואז הפתרון פשוט לשחרר אותו לזמן רב יותר במהלך היום. לבסוף אם כל זה לא עובד אז תגיד לנו כאן בפורום יש לי עוד מספר רעיונות. מקות חשמל/פטיש/ או לללכת ולקנות נמר
אני בטוח שאחרי מספר פעמים הוא לא יצא מהכלוב.

mikonww

New member
היי שוב ../images/Emo13.gif

בתור התחלה סרס אותו, אחרי זה הוא יהיה הרבה יותר רגוע, נחמד, עדין ובטוח פחות מסרייח
אתה תיראה שאחרי סירוס יתנהגות משתפרת פלאי פלאים לטובה.

Sweet Fantasy

New member
זה לא יקרה

ניתוח סירוס הוא ניתוח הרבה הרבה יותר םשוט. זה לא ניתוח פולשני כמו עיקור..זה ניתוח זריז מאוד.. מה שקרה למזל זאת טעות רפואית חמורה, נתפרו תפרים פנימיים בלבד וזה חוסר אחריות של הוט'. זה לא משהו שהיה צריך לקרות

mikonww

New member
אמממ המקרה המצער של מזל...

הוא משהו דיי נדיר. ואי יכול להגיד לך ב100% שאין לך יותא מידי מה לדעוג, רק תילך לווטרינר שמתמצה בחמוסים. היו לי עד היום 13 חמוסים, מלבד אחד שניפטר מרשלנות שלי לצערי
כולם הגיעו לגיל מופלג בקיצור מתו מזקנה, והם כולם עברו עיקון/סירוס. אין לך מה לחשוש יותר מידי. ומה שקרה לצערי למזל, שוב דיי נדיר.

Sweet Fantasy

New member
תשובות

חמוסים לפעמים נושכים כדי להראות את חיבתם אלינו, כל עוד זה לא כואב אין בזה שום דבר רע. אבל.. בגלל האיזור הרגיש יכול להיות שיתפלק לו פעם איזו נשיכה כואבת, לכן הייתי ממליצה להמנע מנשיכות באיזור הפנים.
לא מומלץ לישון עם החמוס במיטה.. אני אישית הייתי פוחדת למעוך אותו, אבל בלי קשר זה לא ממש טוב להרגיל. יכול להיות בעתיד לא תרצה שהוא יהיה איתך במיטה, ואז כבר יהיה מאוחר להרגיל אותו אחרת, תן לו לבכות פעם פעמיים בסוף הוא יבין וילך לישון. חוצמזה, חשבתי שאתה נשוי (?) מה אישתך חושבת על חמוס במיטה?

samisam

New member
חחחח

טוב אני ואישתי
איתהבנו
בו ממש ככה אז לא מפריע לה אבל בלילה הראשון הפריע כי הוא גם נשך
לה את האף חחחח והכלוב שלו גדול מאוד יש לו מלא משחקים ומצעים לישון וגם ד´ר שור אמר לי שהוא חמוס מעולה שהוא לומד מהר,והוא גם הפסיק לנשוך אותנו, והוא בחוץ כל היום איתי, וביום אין בעיה הוא לבד הולך לכלוב לישון שזה מצחיק

skarlet ohara

New member
אני מוסיפה ומקשר לשתי השאלות

גם בנוגע לנשיכות וגם בנוגע לשינה משותפת... פעם אחת ישנתי עם מוסי ביחד, והוא התעורר בלילה והתחיל ללקק אותי בצוואר (נתקלתי בחמוסים שעושים את זה באזורים בהם מורגש הדופק, הצד ההפוך של המרפק וכאלה). קיצר, ליקק ליקק וזה היה נחמד, ואז דפק ביס!!!!!!! הוא כמעט עירפד אותי!!!!! תודה לאל ולעוד גורמים נוספים, שלא קרה לי כלום.... אבל אני מקווה שאתה מבין את הסכנה שבזה.... אז אני לא ממליצה, וחג שמח!!

samisam

New member
חחח מפחיד

כן גם לי הוא עושה את זה בכל מקום שיש וריד יש לי שני סימנים של ערפד שמבקר אותי חחחח

zulli

New member
אני מצטערת לסתור כאן את כולם

אבל במהלך היום אם אני ישנה החמוסות הן יחד איתי במיטה... הן חמודות ולא נושכות, ובד"כ גם לא מעירות אותי. יחד איתנו גם זואי הכלבה, ומשום מה, כולן בצד שלי של המיטה?!? ממש לא ברור... בלילה כשבן זוגי היקר ישן איתי החמוסות הולכות לישון בכלוב שלהן וזה מכיוון שיש יותר מדי אנשים במיטה וקל להימעך, וגם מכיוון שהן נושכות את בן זוגי... הכלבה לעומת זאת, עדיין מתגנבת בלילה למיטה וישנה לי על הרגליים...

Sweet Fantasy

New member
עם נאפו גם אני ישנה

עם החמוסים זה סיכון למעיכה.. חוצמזה שהם לא בחדר שלי בכלל.. אבל גם כשכן היו לא ישנתי.. בכל מקרה כמו שרשמת הן כן נושכות את בן זוגך

למעלה