כמה שאלות

coolel

New member
כמה שאלות

א. כיצד אני מציג גיפ בוי.בי? ב. כיצד אני מחבר את וי.בי. לטלפון ובכך לעשות משהו דומה למזכירה? ג. כיצד אני שולח אימל דרך וי.בי אבל לא דרך קומפוננט שקיבלתי מאוט-לוק אלא ממש להתחבר לשרת נכנס ויוצא ולשלוח ולקבל הודעות? אלה לא שאלות פשוטות... אשמח אם תענו...

philips

New member
הממ..

א. כל פקד תמונה רגיל או מיוחד (שתוריד מהאינטרנט) יכול.. ב+ג. פתח מנוע חיפוש GOOLE והקש VB SAMPLE והוסף מילות מפתח בהתאם לצורך במקרה של הדואר - SMTP או MAIL או דומה ובמקרה של הטלפון - MODEM,DIAL וכו מבטיח אני לך שתמצא די והותר אם יהיו לך שאלות לגבי הקוד אתה בהחלט מוזמן לחזור..

מי זה?

New member
תשובה ל-ב

ע"מ לחבר את ה-VB לטלפון אתה צריך "לעשות היכרות" בין VB למודם- כלומר, ליציאה של המחשב שלך. בדיסק ההתקנה של VB תמצא דוגמאות לכך(שימוש בפקד MSCOMM32.OCX-)ספציפית לטלפון.במקרה יצא לי לעשות כזו תוכנית בדיוק, של מזכירה. אם תתקל בבעיות עם הפקד- השאר כאן מייל ואחזור אליך.

coolel

New member
כן בבקשה

אני רוצה לבנות תכנה שתוכל לנגן צלילים למתקשר ואפילו לקבל פלט ממנו... אם תוכל לשלוח לי דוגמא של מזכירה כי אין לי כלום בדיסק התקה של וי.בי זה יהיה גדול האי-מייל שלי הוא: [email protected] תשלח לשם או שתתן לי קישור להורדה תודה...

מי זה?

New member
צירפתי הקובץ להודעה הבאכה בנושא

-להודעה של יאיר. שנה את הקובץ ל-ZIP בהצלחה

למעלה