כמה שאלות...

YomiRel

New member
כמה שאלות...

אני עושה עבודה באנגלית ובחרתי באמינם, כי ידעתי שהוא כותב בעיקר על מה שעובר עליו, וככל שאני מתעמק זה נהייה יותר מעניין אז יש לי כמה שאלות... הבנתי שיש לו ילדה בשם היילי, יש לו עוד אחת? לייני זה הדוד? דודה? בת דודה?...מי זה... קים, עכשיו הם ביחד נכון? עכשיו, אני צריך להראות קשר בין השירים לדברים שקרו לו. אז יש לי כבר את brain damage בקשר לבריונים kim בקשר לנשיקה של אשתו איזה עוד ארועים יש שהוא כתב עליהם שירים? נגיד...באיזה שיר הוא מדבר על הילדות? על דוד שלו? על אמא שלו? תודה רבה רבה :)

green rebel

New member
אוקיי...

יש לו ילדה בשם היילי והוא אימץ את האחיינית שלו לייני כדי שתהיה להיילי אחות.. כן אמ וקים ביחד והם התחתנו לפני שבועיים בערך יש מלא כתבות באינטרנט... יש את- mockingbird שבו הוא מדבר על היילי וגם קצת על לייני.. ויש את- Hailies song שזה כמובן שיר שמוקדש לבת שלו היילי.. שיר שהוא כתב על אמא שלו זה- Cleaning out my closet מקווה שעזרתי!

green rebel

New member
*זה לא פייר!!! ../images/Emo191.gif../images/Emo7.gif

למה נותנים לך לעשות עבודות באנגלית על אמינם ולי נותנים לעשות יומן קריאה מטומטם של 20 שאלות על ספר מוזר באנגלית?!?!
זה לא פייר!!!

YomiRel

New member
עוד שאלה...

השיר FACK על מה זה...כאילו, למה זה נכתב?

Magi¢ Girl

New member
אוקיי אז ככה...

הייתי מציעה לך לא לכתוב על FACK בעבודתך, זה סתם שיר שטויות כזה של אמינם... סקס וכאלה... הייתי מציעה לך להתמקד בשירים החזקים יותר שלו- The Way I Am מדבר על זה שהוא לא סובל שכולם מציקים לו ומבקשים חתימות והוא לא נחמד אליהם, ככה הוא... Lose Yourself מדבר על.. לא לאבד את התקווה, יש לך רק הזדמנות אחת בחיים... (הפזמון), Stan מדבר על ההערצה המטורפת של אנשים אליו וכמה שזה עצוב..., Cleanin' Out My Closet זה שיר שלם שמוקדש לאמא שלו..., When I'm Gone השיר החדש שלו מדבר על זה שהבת שלו לא רוצה שהוא יילך להופעות, היא רוצה את אבא שלה בבית, Like Toy Soldiers מדבר בכלליות על רצח של ראפרים שקיים בסצינה... מקווה שעזרתי...

Magi¢ Girl

New member
ועוד משהו- ../images/Emo199.gif

כבוד שאתה עושה עבודה על אמינם! (בי"ב וזה)

למעלה