כמה שאלות

adidas88

New member
יש כל מיני קבלנויות

יש כאלה שזה עד טסט ראשון ומטסט ראשון את משלמת אז הוא יעשה לך מינימום שיעורים ויגיש אותך וידאג לכך שתיכשלי...

angel enamorado

New member
אוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הפניות ממש אבל ממש מבלבלות אותי.. עד שהמנוע פלוס-מינוס מובן, נשאר להתגבר על הפניות (שמאלה
)

angel enamorado

New member
כל הפניות שמאלה..

הן ממש מבלבלות.. עד שאני בטוחה שאני זוכרת- אני לא! מחד סטרי מדו סטרי מדו סטרי עם יותר מ2 נתיבים לחד סטרי לדו סטרי לדו סטרי עם יותר מ2 נתיבים

MrJacKasS

New member
אני באמת שלא יודע

למה כולם מסתבכים עם הפניות ?! זה קל ופשוט להבנה : את צריכה ליצור את הקשת הכי קטנה האפשרית בעת הפנייה פנייה ימינה תתבצע תמיד מימין לימין פנייה שמאלה מהנתיב שמאלי ביותר בכיוון הנסיעה, לשמאלי ביותר בכיוון הנסיעה מה לא מובן?

angel enamorado

New member
כל אחד מסתבך במשהו אחר..

כי בשאלות זה תמיד מחד סטרי לדו סטרי ובלה בלה בלה וזה מבלבל ולא מובן. אבל
בכל מקרה

adidas88

New member
זה מסובך

רק כשאת בתחילת הלימודים. כשאת כבר לקראת סיום זה נראה הכי הגיונ יבעולם ולא ברור איך לא הבנת את זה עד עכשיו

angel enamorado

New member
רוצה לוודא שהבנתי ../images/Emo26.gif

אז תעזרו לי לדעת אם הבנתי נכון מ
מחד סטרי- נתיב שמאלי מדו סטרי- כמה שקרוב למרכז הכביש (בנתיב השמאלי שבכיוון הנסיעה כמובן) מדו סטרי (עם 2 נתיבים ויותר) מהנתיב השמאלי ביותר ל
לחד סטרי- לנתיב השמאלי לדו סטרי- לצד הימני של הכביש (בכיוון הנסיעה) לדו סטרי (עם 2 נתיבים ויותר) לנתיב השמאלי ביותר

M o l

New member
../images/Emo45.gif בפניות יש הרבה מאוד הגיון.

צריך להבין אותו ולא ללמוד בע"פ.

TPILOVE

New member
ביום שאני עשיתי את התאוריה

אמרו לי שהמנוע ירד. הכרת הרכב (בלמים , החלפת גלגל וכ'ו) לא ירדו. אבל מנוע (בוכנות, שסתומים וכ'ו) ירדו

adidas88

New member
לא

הטפסים הם אותם טפסים כל יום וכל בן אדם מקבל טופס שונה ככה שאין מצב

למעלה