כמה שאלות...

your-destiny...

New member
כמה שאלות...

1. אחרי שאני מתיישבת, ואני קמה, אני מאבדת שיווי משקל, כמעט נופלת ואני חייבת להאחז במשהו כדי לא ליפול, יש לי סחרחורת וניהיה לי שחור בעיניים. האם זה קשור לתזונה לא נכונה? ואם לא, למה זה כן קשור? 2. אחרי כל מה שאני אוכלת, לא משנה אם זה רק סלט חסה, או ממש ארוחה מלאה, יש לי כאב בטן חזק. מה אני יכולה לעשות? למה זה קורה? נ.ב. לא הצגתי את עצמי... שלום! אני דנה. ואני צמחונית (חשבתי אולי זה יעזור, בקשר לשאלות שלי)
 
תשובות בערך..

1. יכול להיות שיש לך לחץ דם נמוך או משהו... תלוי גם מהם הרגלי האכילה שלך, ברור שאם את לא אוכלת תרגישי סחרחורת, תעשי בדיקות דם, למשל לחברה שלי גם היו סחרחורות והיא הייתה מתעלפת בסוף התברר שיש לה איזשהו חוסר איזון בבלוטות, אז שוב בדיקות דם וניורולוג יתנו לך את התשובה המדוייקת. עד אז נסי לקום לאט יותר תחילה תשכבי על הצד או משהו ואז תקומי. 2. יכול להיות שאת אוכלת מהר מידי (אני למשל רגישה לזה) אבל אצל כל אחד זה שונה. ניב יוכל לענות לך ביותר דייקנות, אני מקווה שעזרתי איכשהו
תרגישי טוב ~ביסלי~
 
דנה שלום

אין יותר מידי מה להוסיף על מה שביסלי גריל. הסחרחורת יכולה לנבוע מסיבות תזונתיות כמו מחסור בB12 מחסור בברזל , מחסור בחלבון, אבל לא רק. האם את אוכלת מוצרי חלב וביצים? מקורו של כאב הבטן לא ברור לי את חייבת ללכת לרופא .ולברר את שניי הנושאים. הכאב הבטן יכול להיות דלקת או כיב (גסטריטיס או אולקוס), אבל לא בהכרח. הטיפול בהם הוא אנטיביוטי וטיפול תזונתי תומך כך שתצטרכי לעבור אצל הרופא בכל מקרה.
 

your-destiny...

New member
שלום ניב

בקשר לשאלתך, כן אני אוכלת מוצרי חלב אך לא ביצים. תודה רבה דנה
 
למעלה