כמה שאלות

כמה שאלות

אני קורא שוב את סופת החרבות ועולות לי כמה מחשבות: 1)בפרולוג מסופר על ממזר מחבל המערב שטוען שהוא בנו של לאינסטר כלשהו. אנחנו לא שמענו על הרבה לאינסטרים אבל עד כמה שידוע לי חוץ מג'וי גבע ושני הממזרים המלכותיים שסרסיי הרגה לא היו ממזרים אריות. זה משאיר רק את טריון וטישה-הם זה אפשרי שהבן של טריון נשלח לחומה ע"י טיוויון? 2)כאשר קייטלין נכלאת בחדר של הוסטר טאלי הוא אומר "סלחי לי טאנסי" קייטלין מפרשת זאת ככינוי חיבה לאחותה-אבל בזמן שיש דימיון בין קייטלין לקאט אין בין ליסה לטאנסי. האם הוא הוליד ממזר? שיכו להיות היורש של נהרן? 3)בזמן הותו על הסלע בים דאבוס מאשים את האם שזנחה אותם ואז "בקול כרוח בין האבנים לחש 'אתם נטשתם אותנו,שרפתם אותנו'" האם לשבעה יש כוח? זהו בינתיים ויהיו לי עוד בהמשך

הלדין

New member
מממ...

א. מדובר בדונל גבע. הוא מת באגרוף ראשוני האדם בתחילת הספר השלישי. לא צריך לקחת את הדברים שלו ביותר מדי רצינות. ב. הוסטר טאלי מדבר על ההפלה שליסה עברה. טאנסי הוא אמצעי ההפלה שהשתמשו בו. כדרך אגב, המסקנה שלך לגבי ממזר היא המסקנה הראשונה שקייטלין מגיעה אליה לאחר שהיא שומעת את דבריו של אביה. ג. לגבי השבעה, אי אפשר לדעת. במצב שדאבוס היה בו, הוא יכל בהחלט לשמוע קולות. אך בהתחשב בכך שזה ספר פנטסיה, ייתכן שהוא שמע את האם. לשבעה היה את הכח להביא אל דאבוס ספינה לפי התזה הזאת.

nedisrael

New member
../images/Emo45.gif

א. כמו כן, הלאניסטרים הם משפחה מאוד גדולה כמו שטורחים לספר לנו במספר מקרים. יכולים להיות עשרות לאניסטרים שילדו ממזר. ג. סביר להניח שאלה היו רגשות האשם של דאבוס בליווי המצב הנפשי והפיזי שהוא היה נמצא בו.

עוד משהו

אנשי הברזל אומרים "מה שטבע לא ימות עוד אלה יקום חזק ומחושל מאי פעם" או משהו דומה דאבוס טכנית טבע בבלאקוואטר-מה ניתן לחשוב עליו מבחינה זו? שצפוי לו תפקיד חשוב בהרבה מקודמו או העזרה לסטאניס

עוד אחת

בסיפור על אביר העץ הצוחק מסופר שדר הביצות הקטן שט קודם לאי הפנים.מה הוא גילה שם? האם שליחתם של ג'גון ומירה נבעו אח ורק מחלומו של ג'וגן על זאב כבול שעליו לשחרר? ומדוע החל האולנד את המלחמה במיצר רק לאחר נפילת וונטרפל ומותו של רוב?

כמה תשובות:

1. אני לא חושב שסיפרו מה גילה דר הביצות.. זה די משהו שאף אחד לא יודע אאל"ט. השערה אחת היא שהוא פגש את ילדי היער והם נתנו לו כוחות מסוימים. 3. איפה כתוב שהאולנד ריד החל את המלחמה רק אחרי נפילת וינטרפל ומותו של רוב?

כמה תשובות-שונות במקצת

1)דונל גבע לא מת באגרוף ראשוני האדם,הוא שרד וחזר לחומה. 2)בחורה בשם טאנסי מנהלת בית בושת בעיירה הגדולה שברח לי השם כל אלה יכולים הליות סתם דברים לא קשורים או לא משמעותיים.אבל אולי לא.

../images/Emo32.gif עדכון בוינטרפל!

התווסף מאמר חדש של חובב זהב (נד) לחלק המאמרים. המאמר עוסק ביחסי הכוחות שבצפון ובהערכה בנוגע לסדר גודלו של צבאו של רוב בסדרה. אני אישית נורא נהנתי מהמאמר, והוא מאד מומלץ!בקרוב עוד עדכונים רבים! אהוד מירון

Rare Force 1

New member
יפה מאוד

טוב לראות שהמאמר הזה מצא לו מקום.

למעלה