כמה שאלות!

amitosh123

New member
כמה שאלות!

1. ארכיון הקאמרי מה זה?? 2. שמעתי שיש שם את הקלטת וידאו של ההצגה שיקגו!?..אפשר לרכוש אותה שמה?

קיצי1

New member
תשובות משוערות...

אני לא ממש יודע, אבל נראה לי ש: 1.ארכיון הקאמרי זה מאגר של טקסטים, חומר פרסומי, הצגות מצולמות ופסקולי הצגות שעלו בתיאטרון הקאמרי לדורותיו. נראה לי שזה נמצא בתיאטרון הקאמרי (החדש או הישן), מן הסתם... 2.לא נראה לי שאפשר לרכוש קלטות של הצגות שנמצאות בארכיון. זה עניין של זכויות יוצרים. וחוץ מזה, אם היה אפשר לרכוש את הקלטת, אז בוודאי כבר היו מעדיפים להפיץ אותה בחנויות ולהרוויח ים של כסף, הלא כן? הצעה שלי: תלך לארכיון, תהיה נחמד, ותבקש לצפות בקלטת שם - שוב ושוב. (תגיד שאתה כותב על זה עבודה או משהו). בהצלחה! נ.ב. אני חוזר ואומר: אלה הן רק השערות. ייתכן שאני טועה...

The Boy From Oz

New member
תשובה חד משמעית

על ארכיון הקאמרי אחראי בנאדם מאוד נחמד שקוראים לו זאב.. הוא יכול לעזור לבחור מונולוגים / דיאלוגים / הצגות, כל מה שצריך.. יש לו שם גם פוסטרים של הצגות של הקאמרי למכירה, דיסקים למכירה, לקטות אודיו למכירה, וגם קלטות וידאו של הצגות של הקאמרי למכירה.. כל ההצגות של הקאמרי משנת 1985 אם אני לא טועה.. והוא משכיר את כולן במחיר של 25-30 שקלים ויש גם כמה שהוא מוכר..

קיצי1

New member
שאלה חשובה מאוד מאוד!

יש מצב שהם מחזיקים בארכיון הקאמרי קלטת וידאו ו/או פסקול של "עלובי החיים" -גירסת 1987? יש סיכוי שהם ישכירו את זה או יעמידו את זה למכירה? אם שתי התשובות חיוביות, אז עשית לי את היום...

Hippie Jeannie

New member
ככה.

על השאלה הראשונה ענו לך יפה. בנוגע לשאלה השנייה - אני כמעט בטוחה שאין להם את שיקאגו, מהסיבה הפשוטה שזו אינה הפקה של הקמארי אלא של בית ליסין.

יש להם את שיקגו. בדוק

והם מחזיקים כל כך הרבה מחזות, בכלל לא של הקאמרי. יש שם של בית ליסין, תאטרון באר שבע, בית צבי...

yarden151

New member
נכון..לגבי שירת הקאמרי:

יש שם את המופע מצולם,צילמו אותו לערוץ 22,והוא ככל הנראה הולך להיות משודר בטלעד באיזור החגים הקרבים.

למעלה