כמה שאלות!

invisible fire

New member
כמה שאלות!

1. רציתי לדעת איך בדיוק עובד העניין של התשלום של ה-VOD? כי חלק אמרו לי שזה תשלום קבוע, חלק שהכל בחינם חלק שרק הסרטים. 2. איזה סדרות של ערוץ 3 יש ב-VOD? תודה מראש

bigbird123

New member
אז ככה..

חודש ראשון חינם - התנסות בשירות. לאחר מכן כל חודש יש תשלום חודשי על השירות - 9.90 שקלים. הסרטים עולים תשלום של 16.90 שקלים - החדשים ו-11.90 שקלים לשאר. כל תכני HOT3 (ערב טוב עם גיא פינס, יצפאן, אקזיט, גיל חובב, טלנובלה בע"מ, גבר גבר) ניתנים בחינם (עדיין משלמים 9.90 לחודש אבל זה תשלום על השירות ולא על הסדרות האלו) תכני HOT3 הם לא היחידים שניתנים בחינם, ישנו גם קיץ חינם לילדים, גיימינג, סדרות ישראליות (פיק-אפ, משחק מכור, רצים לדירה, מ.ק22, החטא ועונשו ועוד..)

HOT VOD2

New member
../images/Emo41.gifלהלן מחירי התכנים ב- HOT VOD../images/Emo41.gif

דמי התשלום החודשי הינם 9.90 ש"ח. במידה וטרם התחברת לשירות ה- VOD, מתאפשר לך להתחבר לשירות דרך השלט ללא דמי מנוי בחודש הראשון. לאחר החודש הראשון, המנוי ממשיך אוטומטית (ז"א שכדי להפסיק אותו יש ליצור קשר עם מחלקת שירות הלקוחות). בחודש השני (במידה ותחליט להישאר בשירות) תקבל 2 תכנים בחינם. תכנים יכולים להיחשב לספרייה או לסרט. מעבר לכך העלות החודשית שלך מורכבת מכמות התכנים שאתה מזמין בחודש. המחיר עבר התוכן:
סדרות - בחינם
סרטים חדשים (- ז"א סרטים שטרם שודרו בכבלים) - 16.80 ש"ח.
סרטי ספרייה (-ז"א סרטים שכבר שודרו מספר פעמים בערוצי הסרטים של HOT) -11.90 ש"ח.
תכנים קצרים (סרטי אנימציה, סטודנטים וכד') - 5 ש"ח.
סרטים ישראליים - 10 ש"ח.
סרטים אירוטיים - 18.90 ש"ח. כמו כן ישנם תכנים שנמכרים כספריות, ז"א שאת כל התוכן שנמצא בקטגוריה אפשר לרכוש תמורת תשלום חודשי, המתחדש אוטומטי:
קריוקי כוכב נולד - 10 ש"ח.
האוזן השלישית - 10 ש"ח.
Travel channel - בעלות של 10 ש"ח.
ג'וניור - 10 ש"ח.

לא הבנתי משהו -

"אחר החודש הראשון, המנוי ממשיך אוטומטית (ז"א שכדי להפסיק אותו יש ליצור קשר עם מחלקת שירות הלקוחות). בחודש השני (במידה ותחליט להישאר בשירות) תקבל 2 תכנים בחינם. תכנים יכולים להיחשב לספרייה או לסרט." אני מנויה לשירות כבר הרבה זמן (מימיו הראשונים, אני בגבעתיים). האם מגיע לי כל חודש שני תכנים חינם? (למשל הסרטים החדשים שיצאו) האם מגיע לי באופן כללי שני תכנים חינם?

HOT VOD2

New member
הסבר קצר

לגביי השאלה הראשונה, יש צורך ליצור קשר עם השירות כדי לבטל את ההזמנה הראשונית. ולגביי השאלה השנייה, ספרייה כגון: גו'ניור יכולה להיחשב כתוכן, וגם סרט חדש או סרטי ישראלי יכול להיחשב כתוכן. ולשאלתך האחרונה, ההטבות הן ללקוחות חדשים בלבד ואיננה תקפה ללקוחות ותיקים בשירות.

dgrwkl2

New member
מה זה "הטבות ללקוחות חדשים"???

אני התחלתי את ה VOD...לפני שלושה חודשים. אבל כל שני וחמישי היו לי תקלות..וכל פעם התקשרתי למוקד,ונהיה בלגן שם. בסוף,התחילו לי כל הזמן "לספור" מחדש את הכניסה שלי לשירות...כי,כפי שאמרתי,היו כ"כ הרבה תקלות...שאמנם הלחיצה הראשונה שלי ל VOD...היתה באפריל....אבל בכל שבוע יכולתי לראות בסה"כ יום אחד..וגם זה בקושי. אז מה..אני לקוח ותיק?????? למה אני לא יכול לקבל הטבות כמו משתמש חדש.?? ממש לא ברור לי. בושה

HOT VOD2

New member
בעניין ההטכה

בעיקרון ההטבה מגיעה ללקוחות שנרשמו לשירות דרך הטלוויזיה. אני לא יודעת כמה זמן ההטבה קיימת, כך יכול להיות שכן קיבלת את ההטבה הזאת ולא ידעת. כדי להיות חכם יש צורך לבדוק את המנוי שלך ע"י יצירת קשר עם מוקד השירות. צפייה מהנה!

HOT VOD2

New member
תכני קטגוריית HOT 3

טלנובלה בע"מ (כולל ספיישלים)
גבר-גבר| V|יצפאן
פלורנטין
אקזיט
ערב טוב עם גיא פינס
גיל חובב והתוספות

invisible fire

New member
בקשר לטלנובלה בע"מ

אפשר לראות את כל קטעי הוידאו שיש באתר הרשמי? כמובן חוץ מהקטעים מהפרקים שבמקומם יש פרקים מלאים

DIGIPOPOO

New member
כן ו...

גם זה על כל המסך, חוץ מזה לרבים יש אימול שרץ ברקע וזה יוצר בעיות בוידאו און ליין

שיסגרו ת'אימיול..../images/Emo185.gif

וגם פה אפשר לעשות על מסך מלא. HOT לא עובדים בשיתוף פעולה עם תפוז..או אולי כן..?

adar cahlon

New member
יש את כל הסדרות שצריך!!

גבר גבר, טב"ע, אקזיט.. רק חסר הטופ מודל וזה מושלם..

dgrwkl2

New member
מקבלים תכנים בחינם?????

אם אני נמצא כבר חודש שני בשירות...מגיע לי 2 תכנים חינם?? מה? איפה? מתי? למה? ואיך???? לכמה זמן מגיעים לי התכנים האלה?? אני רוצה את הספיישלים של הספורט...אני אוכל לראות את כולם רק פעם אחת או מה?? אני לא זוכר כמה זמן אני כבר בשירות. חודש אחד...שבוע...שבועיים...5 שבועות..אין לי מושג. אני צריך להתקשר למוקד?? או שהם יוצרים איתנו קשר? (ממש קשה לי להאמין. בקיצור,בבקשה הסברים

HOT VOD2

New member
בקשר לתכנים בחינם

צרו קשר עם שירות הלקוחות והם יעדכנו אתכם לגביי כל ההטבות/מבצעים שמגיעים לכם (אולי?!?). מספר הטלפון של השירות: 1-800-350-218

למעלה