כמה שאלות

כמה שאלות

1. יש מצב שתשדרו בvod טנלובלות ארגנטינאיות?????? אם כן בבקשה שימו את קטנטנות והמורדים 2. יש מצב שתשדרו את חברים או את באפי ב vod? 3. שימו בבקשה את העונות הראשונות של החיים זה לא הכל.

HOT VOD2

New member
טוב אז ככה

בעיקרון כרגע אין צפי לעליית סדרות רכש שהם לא ישראליות, מאחר ואין עדיין זכויות שידור (את מוזמנת לקרוא על זה בהודעת המנהל), בכל מקרה, חשוב שתדעו שכל בקשה שלכם לגביי סדרות כאלה ואחרות נרשמת ונלקחת בחשבון. יום-טוב, בלה

adar cahlon

New member
פיענחתי! רצים לדירה 2!.. לקח לי זמן

חחח...

HOT VOD2

New member
ההסכם הינו על תוכנית בלבד

לא על הערוץ. על כל תוכנית יש הסכם נפרד, לכן אין שום קשר בין רצים לדירה ובין בחיים זה לא הכל, מלבד זה שהם מופיעים באותו ערוץ.

dgrwkl2

New member
אז מה לגביי סידרת הקאלט ..של...

צעירי תל אביב "לא כולל שירות"??? או עיניין של זמן??? או "החופש האחרון"?? (גם של צעירי ת"א... המון מפורסמים היו בלהקה הזו....(וגם בעיניין של זמן).....ואלה היו אחלה סדרות. וזו נוסטלגיה...להמון בני 30+ . למה שלא תנסו לרכוש את הסדרות האלה.?? אין כמו נוסטלגיה. תעשו מאמץ.

VodKa12

New member
תאמיני אבל תאמיני לי שיהיה

צפי לסדרות שהם אל ישראליות...כמו ג'ואי...א בודים...חברים....ועוד מלא סדרות שאני יודע שהם רואים אבל אין להם אנרנט...אז בבקשה קחו את זה בחשבון...

FloreFun

New member
שאלה

האם תשימו את הפרקים של פלוריסיינטה בHOT V.O.D.

maya124

New member
hot v.o.d כנסו בבקשה!!!!!!!>>>>

אני מתחננת שתשימו את פלוריסיינטה, המורדים וקטנטנות ב- hot v.o.d!!!!!!!!!! את קטנטנות במיוחד!!!!!! ואם אפשר אז את עונות: חמישית שישית ושביעית.... ואת העונה הראשונה של פלוריסיינטה, ואת שתי העונות של המורדים!!!!! בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אודה לכם אם תוכלו לשים את מה שביקשתי!!!!!!!! תודה רבה!

rway4

New member
קטנטנות לנצח!!!!

בבקשה תשימו את הפרקים של כל העונות של קטנטנות!!! כדי שכולנו נוכל להיזכר ולראות שוב את הסידרה הזו שגדלנו איתה ושאנחנו כללל כךךך אוהבים!!!! זה יהיה הדבר הכי טוב שתוכלו להעלות לHOT VOD בשבילנו!!!!!

דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

תשדרו את קטנטנות פינת אור המורדים ופלוריסיינטה בבקשהההההההההההההה יש עוד מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שרוציםםם שישדרו את התוכניות האלהה

love u cami

New member
רוצים גם פינת קטנטנות ב- vod

יש לא פחות מה לשים שם מאשר שאר החברים מארגנטינה!!! ואני מדברת לאו דוקא על פרקיםםםם

למעלה